Seat Leon

Marti, 04 Mai 2021 | Industrie

Noul Seat Leon a primit o motorizare de 2.0 litri, pe benzină, care dezvoltă 190 CP

Actuala generație Seat Leon poate fi comandată și cu o motorizare de 2.0 litri, pe benzină. Unitatea, care echipează mai multe modele ale Grupului Volkswagen, dezvoltă 190 de cai putere.
Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Marti, 05 Ianuarie 2021 | Economic

Dacia Sandero a bătut Seat Leon la el acasă: e cea mai vândută mașină din Spania în 2020

Chiar dacă e la final de carieră, Dacia Sandero a reușit o fabuloasă victorie în deplasare, pe piața din Spania. În 2020, Sandero a bătut la vânzări liderul din ultimii șase ani: Seat Leon.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: Patru stele pentru Honda e, cinci stele pentru Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento

Modelul electric Honda e a primit patru stele în testele Euro NCAP, în timp ce Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento au obținut calificativul maxim de 5 stele. Hyundai i10 a primit doar 3 stele.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri Cupra Leon eHybrid în România: versiunea plug-in hybrid a Hot Hatch-ul iberic pornește de la peste 40.000 de euro

Cupra Leon eHybrid, versiunea plug-in hybrid a modelului de performanță spaniol, este disponibilă și în România. Producătorul iberic ofertă atât versiunea hatchback, cât și varianta break Sports Tourer.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Intern

Prețuri pentru Seat Leon plug-in hybrid: hatchback-ul cu 204 CP pleacă de la 29.600 de euro

Seat Leon eHybrid, versiunea plug-in hybrid a modelului de clasă compactă, poate fi comandat și în România. Hatchback-ul are un preț de pornire de 29.582 de euro, în timp ce break-ul pleacă de la 30.200 de euro.
Luni, 27 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Seat nu va lansa o versiune electrică pentru Leon: spaniolii se concentrează pe Mii electric și pe un posibil Seat el-Born

Seat a confirmat că nu intenționează să lanseze o versiune electrică pentru noua generație Leon, însă ar putea dezvolta un model electric derivat din conceptul el-Born.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Intern

Noul Seat Leon este disponibil și în România: prețurile hatchback-ului compact pornesc de la 17.000 de euro

Seat a publicat lista de prețuri a noului Leon. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune pleacă de la 17.035 de euro și este echipată cu motorul pe benzină de un litru cu 110 CP.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi

Seat pregătește un facelift pentru Ateca: modificări estetice minore și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

Seat Ateca facelift va fi lansat în scurt timp, iar conform surselor, SUV-ul producătorului spaniol va fi disponibil cu motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid. Din pachet nu vor lipsi modificările estetice inspirate de noile Tarraco și Leon.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu noua generație Seat Leon: mai multe fotografii, publicate înainte de prezentarea oficială

Seat a publicat câteva fotografii sub camuflaj cu noua generație Leon cu puțin timp înainte de prezentarea oficială care va avea loc marți seară.
Vineri, 24 Ianuarie 2020 | Modele noi

Încă un teaser pentru noua generație Seat Leon: spaniolii dezvăluie forma caroseriei

Seat a publicat un nou teaser pentru noua generație Leon în care prezintă forma generală a caroseriei înainte de prezentarea oficială programată pentru 28 ianuarie.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitoarea generație Seat Leon: modelul constructorului spaniol va fi prezentat în 28 ianuarie

Seat a publicat un nou teaser video care anunță lansarea noii generații Leon. Modelul de clasă compactă va fi prezentat în 28 ianuarie, iar spaniolii pregătesc atât îmbunătățiri estetice, cât și modificări consistente pentru interior.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Industrie

Seat a produs 500.000 de mașini la uzina din Martorell în 2019: începând cu 2020, fabrica va asambla Cupra Formentor și noua generație Leon

Uzina Seat din Martorell a asamblat jumătate de milion de mașini în 2019, în creștere cu peste 5% comparativ cu 2018. Anul acesta, pe liniile de asamblare din Martorell vor intra noile generații Leon, Cupra Leon și Cupra Formentor.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | Modele noi

Teaser nou cu viitoarea generație Seat Leon: producătorul spaniol scoate în evidență stopurile modelului de clasă compactă

Seat a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Leon. Modelul de clasă compactă va fi prezentat în 28 ianuarie.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Industrie

Record de vânzări pentru Seat în 2019: peste 574.000 de mașini comercializate, în creștere cu aproape 11%

Seat bifează un nou an cu vânzări în creștere. În 2019, producătorul spaniol a comercializat 574.100 de mașini noi, valoare cu 10.9% mai mai mare comparativ cu cea înregistrată în 2018.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video dedicat noii generații Seat Leon: modelul de clasă compactă va fi prezentat în 28 ianuarie

Seat a publicat primul teaser video cu noua generație Leon. Modelul producătorului spaniol va fi prezentat în 28 ianuarie și va prelua o parte dintre elementele de interior ale noului Volkswagen Golf.
Luni, 29 Iulie 2019 | General

Motive de sărbătoare pentru Seat: actuala generație Leon a ajuns la un milion de unități comercializate

A treia generație Seat Leon a atins o bornă importantă: un milion de unități comercializate din 2012 și până astăzi. Cea mai importantă piață de desfacere pentru modelul de clasă compactă este cea din Germania.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Modele noi

Seat introduce îmbunătățiri în actuala gamă de modele: Ateca, disponibil standard cu sistem de infotainment de 8 inch

Seat a introdus o serie de îmbunătățiri pentru actuala gamă de modele, iar cea mai importantă noutate este că Ateca primește în standard un sistem de infotainment de 8 inch care înlocuiește actualul sistem de 6.5 inch.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Noua generație Seat Leon va avea versiune plug-in hybrid de 245 de cai putere: sistemul va fi preluat de la conceptul Formentor

Seat a confirmat că viitoarea generație Leon va primi o variantă plug-in hybrid de 245 de cai putere, în timp ce versiunile de performanță Cupra Leon și Cupra Leon ST vor avea de asemenea sisteme de propulsie PHEV.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Modele noi

Seat pregătește un model electric de oraș care va costa mai puțin de 20.000 de euro: lansarea este programată pentru 2023

Seat va lansa un model electric de oraș de dimensiunile unui Volkswagen Polo care va costa mai puțin de 20.000 de euro, pe lângă modelele electrice Mii și el-Born care vor fi disponibile pe piață din 2020.

Tag-uri similare

Audi, Skoda, Seat, WRC, recall, Skoda Octavia, motorsport, Audi A3, Skoda Superb, Seat Leon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru