Imagini sub camuflaj cu noua generație Seat Leon: mai multe fotografii, publicate înainte de prezentarea oficială

de Daniel Popescu, Foto: Seat
Marti, 28.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a publicat câteva fotografii sub camuflaj cu noua generație Leon cu puțin timp înainte de prezentarea oficială care va avea loc marți seară.

SEAT se apropie de finalul unei ample campanii de marketing pentru promovarea noii generații a modelului compact Leon.

După numeroase teasere care au scos în evidență o serie de elemente importante, constructorul spaniol a publicat luni noapte câteva imagini sub camuflaj.

Cele patru fotografii au fost realizate cu scopul de a scoate în evidență o serie de detalii ale caroseriei, în special partea din spate și partea laterală.

Pe de altă parte, producătorul a admis că a folosit un nou tip de camuflaj bazat pe vinil, un compus care oferă ca avantaj o distorsionare vizuală a geometriei caroseriei. Această tehnică de camuflaj a fost folosită inclusiv de navele de război în primul Război Mondial cu scopul de a modifica percepția asupra formei navelor pentru a induce în eroare inamicii.

"Noul Seat Leon are multă personalitate și este foarte dificil să îl camuflezi, întrucât este o sculptură pe roți care exprimă natura emoțională a brandului Seat", spune Jordi Font, șeful unei divizii Seat care se ocupă inclusiv de culori.

Până acum, Seat nu a prezentat noutățile de care va beneficia noul Leon, însă presa internațională a anunțat deja că modelul compact va fi disponibil și cu două versiuni plug-in hybrid de 204 CP și 245 CP, disponibile deja pe noua generație Volkswagen Golf.

Clienții vor putea însă alege în continuare și versiunile clasice cu motoare diesel și pe benzină, dar și o versiune de performanță comercializată sub numele Cupra Leon.

Noua generație Seat Leon va fi prezentată oficial marți, 28 ianuarie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la uzina de la Martorell (Spania) începând cu ora 20:00 (ora României).

Via Seat

Comentarii (2)

  • cam mult zgomot pt mai nimic neasteptat = tarraco + ceva formentor. oricum e pe carscoops fara camo.
    9 1
  • netam-nissan
    arunc si eu cu parerea findca pe net oricine poate chiar daca scrie timpenii.
    deci masinile sint asa scumpe la fel campaniile electorale ca folosesc aiurea prea multi lipitori de afise sau camuflaje tot un drac.
    dar merge spus si multe lipitori in loc de multi.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru