Încă un teaser pentru noua generație Seat Leon: spaniolii dezvăluie forma caroseriei

de Daniel Popescu, Foto: Seat
Vineri, 24.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a publicat un nou teaser pentru noua generație Leon în care prezintă forma generală a caroseriei înainte de prezentarea oficială programată pentru 28 ianuarie.

Noua generație SEAT Leon va fi prezentată oficial în 28 ianuarie, iar de la sfârșitul lunii decembrie constructorul spaniol a publicat numeroase teasere pentru a stârni interesul fanilor.

De data aceasta, Seat a publicat pe rețeaua de socializare Twitter un teaser video de numai 3 secunde care scoate în evidență forma generală a caroseriei, fără să ofere însă detalii suplimentare.

Până acum, Seat nu a prezentat noutățile de care va beneficia noul Leon, însă presa internațională a anunțat deja că modelul compact va fi disponibil și cu două versiuni plug-in hybrid de 204 CP și 245 CP, disponibile deja pe noua generație Volkswagen Golf.

Clienții vor putea însă alege în continuare și versiunile clasice cu motoare diesel și pe benzină, dar și o versiune de performanță comercializată sub numele Cupra Leon.

Pe de altă parte, se anticipează că noua generație va beneficia de modificări majore la designul exterior, în timp ce interiorul va fi la rândul său inspirat de la cel al "fratelui" Golf.

Astfel, Leon va beneficia de un instrumentar de bord digital, un ecran central de mari dimensiuni, un nou selector de viteze și un sistem de iluminare ambientală personalizat.

Via Seat

Comentarii (2)

  • Deci s-a stabilit: berlinele vor fi lipite de pământ pt nu a concura suv-urile
    0 4
  • Semana cu Mazda 3 din profil
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru