Seat Leon

Joi, 18 Octombrie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Seat Leon: design mai agresiv și versiune plug-in hybrid din 2020

Noua generație Seat Leon va fi prezentată în 2019. Hatchback-ul de clasă compactă va avea un design ceva mai agresiv, un sistem multimedia nou și motorizări mild-hybrid. Din 2020, spaniolii vor introduce în gamă și o variantă plug-in hybrid.
Vineri, 10 August 2018 | General

Seat renunță la versiunea cu trei portiere a lui Leon: decizia a fost luată ca urmare a vânzărilor slabe

Seat Leon în versiunea cu trei portiere dispare din oferta constructorului spaniol. Aceeași decizie a fost luată și în cazul micuțului Mii. Vânzările slabe au determinat eliminarea din gamă.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Seat Leon: design nou, sistem multimedia de top și versiune plug-in hybrid

Noua generație Seat Leon va fi lansată în 2019. Modelul de clasă compactă va avea un design nou, un sistem de infotainment de ultimă generație, dar și o versiune plug-in hybrid.
Luni, 11 Decembrie 2017 | Tehnologie

Seat va introduce ceasuri de bord digitale în 2018: Leon și Ateca, primele modele pe lista spaniolilor

Seat Leon și Ateca vor primi la începutul anului 2018 un instrumentar digital de bord asemănător cu cele disponibile deja pe modele Audi și Volkswagen.
Marti, 21 Noiembrie 2017 | Modele noi

Seat Leon ST Cupra R: compacta spaniolă ar putea primi anul viitor o versiune Cupra și mai puternică

Seat Leon ST Cupra ar putea primi anul viitor o versiune R de aproape 340 de cai putere, ca parte a planurilor de extindere a variantelor de performanță ale mărcii Seat sub brandul Cupra.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Seat Leon: compacta spaniolă ar putea primi un ampatament mai mare și versiune plug-in hybrid

Noua generație Seat Leon va apărea în 2019 cu un design ușor îmbunătățit și ar putea primi un ampatament mai mare și o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Tuning

Je Design lansează un pachet de performanță pentru Seat Leon Cupra 300: 380 de cai putere și viteză maximă de 285 km/h

Casa de tuning Je Design a pregătit un pachet estetic și un kit de performanță pentru Seat Leon Cupra 300. Puterea motorului de 2.0 litri crește până la 380 de cai, iar viteza maximă ajunge acum la 285 km/h.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | Siguranta

Seat Leon Cristobal: concept echipat cu tehnologii de siguranță pentru reducerea accidentelor cauzate de erori umane

Seat va prezenta la jumătatea lunii noiembrie conceptul Cristobal bazat pe Leon care beneficiază de numeroase sisteme de siguranță pentru reducerea accidentelor provocate din cauza unor erori umane.
Luni, 04 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Seat Leon Cupra R: cel mai puternic Seat din istorie are motor de 310 de cai putere

Seat Leon Cupra R va deveni cel mai puternic model de serie al constructorului spaniol datorită unui motor turbo de 2.0 litri care generează 310 cai putere în versiunea cu cutie de viteze manuală.
Vineri, 25 August 2017 | Economic

Actualul Seat Leon, colacul de salvare al brandului spaniol: actuala generație a devenit cea mai vândută din toate timpurile

Actuala generație Seat Leon a adunat peste 680.000 de clienți în cei cinci ani de existență. A devenit astfel cea mai bine vândută generație Leon.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Modele noi

Un rival de temut pentru Ford Focus RS: Seat Leon Cupra va împrumuta tracţiunea integrală şi motorul de 300 CP de pe Golf R

Seat Leon Cupra va utiliza un sistem de tracţiune integrală şi un motor turbo cu 4 cilindri de 2.0 litri care va genera 300 CP, astfel că va deveni un rival de temut pentru Ford Focus RS începând din 2017.
Joi, 20 Octombrie 2016 | Modele noi

Seat Leon facelift: compacta spaniolă primeşte două motorizări noi de 115 CP şi mai multă tehnologie

Seat Leon facelift beneficiază de câteva schimbări subtile de design, mai multă tehnologie şi două motoare noi, inclusiv o unitate TSI de 1.0 litri şi 115 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Modele noi

Seat anunţă o ofensivă puternică: după Ateca, urmează Arona, noua generaţie Ibiza, Leon facelift şi un posibil model electric în 2020

Seat anticipează că Arona, cel de-al doilea SUV al său, împreună cu noua generaţie Ibiza şi Leon facelift vor contribui la un reviriment al mărcii după lansarea lui Ateca. În plus, spaniolii ar putea lansa un model electric până în 2020.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | Industrie

Presa britanică acuză: Audi şi Seat au mărit pe ascuns emisiile oficiale de dioxid de carbon ale unor modele

Presa britanică a descoperit că Audi şi Seat au mărit pe ascuns valorile pentru emisiile de dioxid de carbon în cazul modelelor A1 şi Leon. Cei doi constructori insistă că practicile sunt obişnuite în industria auto.
Marti, 07 Iulie 2015 | General

Poliția italiană trădează industria auto locală: forțele de ordine vor conduce 4000 de exemplare Seat Leon

Seat a reușit să devină furnizorul flotei auto pentru Polizia di Stato și Carabinieri în Italia. Forțele de ordine vor achiziționa 4000 de unități Seat Leon în următorii trei ani.
Vineri, 27 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Prima imagine a conceptului care anunță SUV-ul Seat

Seat a publicat un teaser oficial al conceptului pe care îl va dezvălui la Geneva. Acesta va fi un crossover care va fi produs și în serie începând cu anul 2016.
Vineri, 06 Februarie 2015 | General

BMW Seria 2 Coupe şi Citroen DS3 facelift, în luptă directă pentru calificare în Autovot 2015

Avem un duel încins astăzi în Autovot. BMW Seria 2 Coupe trebuie să treacă de spiritul cool al noului Citroen DS3. La categoria Maşini Accesibile, Toyota Aygo are de înfruntat noul Seat Leon X-Perience.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Modele noi

Seat Leon ST Cupra: imagini şi detalii cu versiunea de performanţă a break-ului spaniol de 280 CP

Seat a dezvăluit astăzi noul Leon ST Cupra, versiunea de performanţă a break-ului său compact. Echipat cu un motor de 2.0 litri, modelul poate fi livrat în două versiuni de putere.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Seat Leon X-Perience - spaniolii au acum o versiune cross a lui Leon

Seat a prezentat o versiune cross a lui Leon ST, numită Leon X-Perience. Aceasta are un set de ornamente specifice din plastic negru, tracţiune integrală şi cu o gardă la sol mărită cu 15 milimetri.
Joi, 10 Iulie 2014 | Economic

Seat răsuflă uşurat: prima jumătate a lui 2014 a adus cele mai bune vânzări din ultimii şase ani

Noul Seat Leon este modelul care a tras după sine întreg brandul spaniol, fiind responsabil pentru evoluţia comercială ascendentă din ultimele şase luni. Sunt cele mai bune şase luni ale spaniolilor din 2008 încoace.

Tag-uri similare

Audi, Skoda, Seat, WRC, recall, Skoda Octavia, motorsport, Audi A3, Seat Leon, VW Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru