Seat renunță la versiunea cu trei portiere a lui Leon: decizia a fost luată ca urmare a vânzărilor slabe

de Cornel Șocariciu
Vineri, 10.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat Leon în versiunea cu trei portiere dispare din oferta constructorului spaniol. Aceeași decizie a fost luată și în cazul micuțului Mii. Vânzările slabe au determinat eliminarea din gamă.

În ultimii ani, clienții au renunțat la ideea de a cumpăra un hachback cu trei portiere. Constructorii au reacționat destul de rapid, iar mulți dintre producători au renunțat la astfel de versiuni de caroserie.

În urmă cu un an, Seat lansa noua generație Ibiza, iar producătorul spaniol anunța că hatchback-ul de clasă mică nu va fi disponibil într-o versiune cu trei portiere.

Acum, surse apropiate companiei spun că SEAT renunță și la varianta cu trei uși a lui Leon întrucât această versiune de caroserie a înregistrat vânzări slabe în ultimii ani.

Nici micuțul Seat Mii nu mai este disponibil în versiunea cu trei portiere. Volkswagen Up!, "fratele" lui Mii este oferit doar în varianta cu cinci uși, în timp ce Skoda Citigo încă poate fi comandat într-o versiune cu trei portiere pe anumite piețe. Cu toate acestea, Citigo se află la final de carieră, iar surse apropiate constructorului ceh indică  o nouă generație doar în versiune cu cinci uși.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru