Seat Leon SC

Vineri, 10 August 2018 | General

Seat renunță la versiunea cu trei portiere a lui Leon: decizia a fost luată ca urmare a vânzărilor slabe

Seat Leon în versiunea cu trei portiere dispare din oferta constructorului spaniol. Aceeași decizie a fost luată și în cazul micuțului Mii. Vânzările slabe au determinat eliminarea din gamă.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Modele noi

Seat Leon Cupra: primele fotografii oficiale ale modelului spaniol de performanţă

Seat a dezvăluit astăzi versiunile Cupra şi Cupra 280 ale actualului Leon. Versiunile de performanţă vin cu până la 280 de cai putere şi vor fi disponibile în România din a doua jumătate a anului.
Luni, 12 August 2013 | Intern

Preţuri Seat Leon SC în România: start de la 13.890 euro

Importatorul Seat în România a anunţat preţurile noului Leon SC, versiunea cu trei uşi a compactei spaniole. Modelul pleacă de la 13.890 euro cu TVA inclus în versiunea 1.2 TSI de 86 CP.
Marti, 26 Martie 2013 | Industrie

Manager de produs Seat Leon: "Mânerele ascunse ale portierelor din spate au afectat vânzările"

Managerul de produs al lui Seat Leon în Regatul Unit, James Bucknell, consideră că generaţia precedentă a compactei iberice a suferit de pe urma mânerelor ascunse ale portierelor din spate, care ar fi trebuit să-i confere un aspect mai sportiv.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: La standul Seat noul Leon SC a pozat ca un lup singuratic

Seat nu a jucat prea multe cărți cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Spaniolii au mizat pe un singur model și acela s-a numit Leon SC.
Marti, 12 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Seat Leon SC - imagini oficiale ale coupe-ului compact

Seat a publicat un comunicat oficial şi informaţii complete ale noului Leon SC, varianta cu trei uşi a modelului compact. Pregătit să debuteze la Geneva, Leon SC se va bate cu Opel GTC Astra şi Renault Megane Coupe.
Marti, 12 Februarie 2013 | Modele noi

Seat Leon SC - imagini neoficiale dezvăluie mai devreme varianta cu trei uşi

Seat va dezvălui în cursul zilei de astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Leon SC, varianta cu trei uşi a modelului compact. Până atunci însă, designul a fost trădat deja cu ajutorul unor fotografii neoficiale.
Miercuri, 15 Decembrie 2010 | Modele noi

Noul Seat Leon soseşte în toamna lui 2011, la Frankfurt

Noua generaţie a modelului Seat Leon va debuta oficial în toamna lui 2011, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Publicul va face cunoştinţă doar cu varianta SC, în trei uşi, derivatul cu cinci uşi fiind programat abia în 2012.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen Golf 7 va avea şi o versiune cu trei uşi

Volkswagen nu va renunţa la versiunea cu trei uşi a lui Golf deşi această nişă reprezintă doar 8% din segmentul compact. Mai mult decât atât, modelul va împărţi platforma cu viitorul Seat Leon SC.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Modele noi

Seat pregateste noul Alhambra si urmasul lui Arosa

In urmatorii doi ani Seat intentioneaza sa isi reinnoiasca gama de modele cu noua generatie a modelului Alhambra, cu un urmas al lui Arosa, cu un Leon Coupe si cu primul sau SUV compact, bazat pe Tribu.

Tag-uri similare

TDI, Nissan Qashqai, TSI, Skoda Yeti, Seat Leon SC, Seat Arosa, Leon coupe, Seat Tribu, noul Seat Arosa, viitorul Seat Arosa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru