Salonul Auto de la Frankfurt 2013

FRANKFURT 2013 LIVE: Seat etalează noile versiuni de caroserie ale lui Leon

Publicat Miercuri, 11.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 7

SEAT a venit la Frankfurt cu Leon ST. Versiunea break a compactei iberice este la prima generaţie, dar beneficiază de partea frontală a lui Leon şi de platforma modulară MQB a concernului Volkswagen, lansată pe piaţă anul trecut. Break-ul din gama Leon a fost însoţit în standul ibericilor de Leon SC şi versiunea hatchback a lui Leon, spaniolii au prezentat şi modelele Mii şi Ibiza, acestea venind la Frankfurt în aceeaşi formă în care sunt comercializate deja pe piaţă.

Seat Leon ST - imagini şi informaţii oficiale

"Trebuie să aducem la masă atât volume, cât şi profit. Investiţia pe care am primit-o cu noul Leon trebuie să fie ”tradusă” în vânzări. Fiecare investiţie ulterioară trebuie să devină rentabilă. Doar aşa vom putea cere mai multe investiţii în cadrul concernului Volkswagen" spune James Muir, şeful Seat.


Comentarii (7)

  • Cristi
    Deci: Seat renunță la mânerul de deschidere a ușii spate de pe geam pentru că: "lumea credea că e în 3 uși si nu o cumpăra". După care lansează versiuena de caroserie in 3 uși! Genial!!!
    9 9
  • @Cristi: excelenta remarca! si am impresia ca sunt singurii din grupul vw-seat-skoda care mai fac caroserii in 2 usi.
    cine sa`i mai inteleaga.
    4 9
  • Cristi, de unde remarca asta a ta, in ghilimele? Pe cine ai citat? Nu cred ca lumea isi cumpara masini hotarand in timpul mersului pe langa un showroom unde i se poate parea ca vechiul Leon ar avea doar doua portiere! Ca au regresat ranuntand la vechiul sistem de deschidere al potierei, cred ca e clar pt. 99% din fanii Seat Leon2.Dar asta e alta discutie.
    6 1
  • Cristi
    Uite unul din articolele ce vorbeau despre asta:
    http://www.automarket.ro/stiri/manager-de-produs-seat-leon-manerele-ascunse-ale-portierelor-din-spate-au-50359.html
    5 0
  • viitoarea mea masina!!! arata f bine
    6 0
  • ovidiu
    Imi placeau mai mult liniile fuide ale modelului anterior. Cea de acum mi se pare prea colturoasa, prea din topor. Dupa parerea mea la capitolul design e un pas inapoi, un fel de schimbare de dragul schimbarii.
    5 4
  • La manerele ascunse au renuntat din motive de cost. Asa cum au renuntat si la suspensia multi-link spate (disponibila doar pe motorizarile de top 1.8TSi 180Cp si 2.0TDi 184Cp), la stergatoarele cu cursa simetrica, pedala de acceleratie din podea, scaunele profilate sport - lucruri care luate ca un tot unitar faceau din Leon o masina deosebita. Ce-a ramas e (citand un coleg) "varul mai mic al lui Audi A3, imbracat de prost gust, dar cu ochelari de soare Ray Ban" :))
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru