Seat Leon

Marti, 17 Iulie 2012 | Industrie

Seat şi-a modernizat logo-ul

Seat a aplicat o schimbare subtilă la nivelul logo-ului propriu care apare pe recent-prezentata generaţie nouă a lui Leon. Acesta se simplifică şi devine ceva mai modern.
Sambata, 14 Iulie 2012 | Modele noi

Seat Leon - primele imagini oficiale cu a treia generație a compactei spaniole

După ce ieri o singură imagine neclară cu partea din spate a noului Seat Leon a ajuns pe internet, astăzi avem un set de fotografii aproape complet. Seat a prezentat oficial noul Leon.
Vineri, 13 Iulie 2012 | Fotospion

Prima imagine cu posteriorul viitorului Seat Leon

O imagine spion, surprinsă în fabrica Seat din Martorell, dezvăluie aspectul posterior al viitoarei generaţii Leon. Modelul trădează linii ascuţite, mult mai agresive.
Vineri, 02 Martie 2012 | GENEVA 2012

Seat Toledo Concept - primele imagini şi informaţii oficiale

Seat Toledo Concept anticipează noua generaţie a sedanului compact din Martorell. Acesta va adopta din nou silueta de sedan şi va oferi un portbagaj de 500 de litri
Joi, 06 Octombrie 2011 | Modele noi

Seat Ibiza primeşte un facelift la începutul lui 2012

Seat se pregăteşte de o înnoire a gamei. Ofensiva spaniolă îşi va face simţită prezenţa anul viitor, când vor fi prezentate Ibiza facelift, noul Toledo şi noul Leon.
Miercuri, 22 Iunie 2011 | Modele noi

Viitorul Seat Leon va avea o versiune break

Familiştii care nu se puteau orienta până acum către Seat Leon din cauza profilului ceva mai sportiv al gamei spaniolilor jubilează: viitoarea generaţie a compactei Seat va dispune de o versiune break.
Vineri, 29 Aprilie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Noul Seat Leon va fi lansat în septembrie, la Frankfurt

Noua generaţie Seat Leon va avea la bază platforma actualului Volkswagen Golf 6 şi va fi oferit în trei variante de caroserie: cu cinci uşi, cu trei uşi şi break.
Marti, 12 Aprilie 2011 | Industrie

Seat intră pe piaţa din China în 2012

Seat a anunţat că va intra pe piaţa din China în 2012. Toate modelele vândute acolo vor fi produse la uzina sa din Martorell.
Marti, 29 Martie 2011 | Modele noi

Noul Seat Leon şi Ibiza facelift vor fi lansate în 2012

Seat pregăteşte o ofensivă puternică în 2012. Constructorul spaniol va lansa patru modele noi, printre care noua generaţie Leon şi un facelift major pentru Ibiza.
Miercuri, 15 Decembrie 2010 | Modele noi

Noul Seat Leon soseşte în toamna lui 2011, la Frankfurt

Noua generaţie a modelului Seat Leon va debuta oficial în toamna lui 2011, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Publicul va face cunoştinţă doar cu varianta SC, în trei uşi, derivatul cu cinci uşi fiind programat abia în 2012.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | General

Italia: Seat Exeo ST "îmbracă" uniforma de poliţist

Poliţia rutieră din Italia va beneficia de 58 de unităţi Seat Exeo ST 2.0 TDI pe care le va folosi pe post de vehicule de patrulare pe autostrăzi.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen Golf 7 va avea şi o versiune cu trei uşi

Volkswagen nu va renunţa la versiunea cu trei uşi a lui Golf deşi această nişă reprezintă doar 8% din segmentul compact. Mai mult decât atât, modelul va împărţi platforma cu viitorul Seat Leon SC.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Accident spectaculos cu un Seat Leon de competiţie

Cursa Seat Leon Eurocup de la Brands Hatch a găzduit un accident spectaculos în care Beirão Carvalho a părăsit pista decolând cu maşina din dotare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Marti, 18 Mai 2010 | Modele noi

Viitorul Seat Leon, cheia salvării brandului spaniol

Seat va căuta să revină pe linia de plutire cu ajutorul noii generaţii Leon, programată să debuteze pe piaţă în 2012. Modelul compact va beneficia şi de o versiune hibridă.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Tuning

JE Design a creat un Seat Leon Cupra R de 330 CP

Casa de tuning JE Design, specializata in modificarea modelelor din grupul VAG, a realizat un pachet de modificari pentru Seat Leon Cupra R.
Duminica, 28 Martie 2010 | Tuning

Seat Leon Cupra R by JE Design: ibericul supradotat

JE Design a prezentat publicului viziunea proprie asupra lui Leon Cupra R. Cu ajutorul unui pachet de performanta modelul iberic produce 330 CP si dezvolta un cuplu motor de 420 Nm.
Sambata, 13 Martie 2010 | Video

VIDEO: Seat Leon Cupra R: un "goalkeeper" atractiv

Seat Leon Cupra R si cateva mingi de fotbal sunt ingredientele unui filmulet de exceptie.
Luni, 25 Ianuarie 2010 | Autoipoteze

Acesta este noul Seat Leon?

Un interviu al televiziunii catalane TV3 lasa sa se observe in planul indepartat al biroului directorului Seat schitele unei compacte. Sa fie aceasta noua generatie Leon?
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | General

Recall Volkswagen din cauza unor probleme DSG

VW Group va reverifica 57.000 de exemplare Volkswagen, Seat, Audi si Skoda pentru a depista cele 2500 de masini afectate de o problema a senzorului de temperatura a cutiei DSG.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Modele noi

GALERIE FOTO: 45 de imagini cu noul Seat Leon Cupra R

Seat a publicat astazi o galerie foto completa a noului Leon Cupra R, unul dintre cele mai puternice derivate ale modelului compact spaniol.

Tag-uri similare

Audi, Skoda, Seat, WRC, recall, Skoda Octavia, motorsport, Audi A3, Skoda Superb, Seat Leon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru