Viitorul Seat Leon va avea o versiune break

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 22.06.2011
Familiştii care nu se puteau orienta până acum către Seat Leon din cauza profilului ceva mai sportiv al gamei spaniolilor jubilează: viitoarea generaţie a compactei Seat va dispune de o versiune break.

Presa germană anunţă astăzi că viitoarea generaţie a lui SEAT Leon va fi disponibilă şi într-o versiune break. Modelul este unul nou pentru gama Seat, însă nu reprezintă o noutate absolută în gama VW Group, compacta Golf - construită pe aceeaşi platformă - dispunând de multă vreme de o astfel de versiune de familie.

Până acum, singurele modele derivate din platforma compactă VW Group şi destinate întregirii gamei Seat cu versiuni de familie erau Altea şi Altea XL. 

Conform primelor informaţii existente pe piaţă, noul Leon - a cărui nouă generaţie va fi lansată în luna septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt - va beneficia în mare de aceleaşi motoare care pot fi comandate pe Golf, designul noului model urmând să fie inspirat din cel al conceptului IBe, prezentat acum un an.

via | Focus

Comentarii (6)

  • optimus
    Seat-ul moare incet si in chinuri.....
    15 18
  • Intr-adevar
    Seat-ul si toate celelalte brand-uri de sub conducerea VAG mor in scopul aducerii de profituri uriase baietilor destepti de la conducere. Probabil ca urmatoarea miscare va fi introducerea motorului 2.0 TDI pe Porsche 911.
    13 12
  • concluzia asta inteligenta a-ti tras-o voi din articol? interesant... (a se citi pe un ton sarcastic)
    6 5
  • Cica....
    ......nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita si te poate bate cu experienta! Nici ca exista context mai bun unde se poate aplica vorba asta pentru cei de sus.
    5 3
  • @Hadouken
    te crezi inteligent? "a-ti" se scrie impreunat in contextul ala penibilule
    4 2
  • sa imi scuzi gramatica de 1 dimineata...
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru