Seat Leon

Joi, 10 Iulie 2014 | Economic

Seat răsuflă uşurat: prima jumătate a lui 2014 a adus cele mai bune vânzări din ultimii şase ani

Noul Seat Leon este modelul care a tras după sine întreg brandul spaniol, fiind responsabil pentru evoluţia comercială ascendentă din ultimele şase luni. Sunt cele mai bune şase luni ale spaniolilor din 2008 încoace.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Modele noi

Seat Leon Cupra: primele fotografii oficiale ale modelului spaniol de performanţă

Seat a dezvăluit astăzi versiunile Cupra şi Cupra 280 ale actualului Leon. Versiunile de performanţă vin cu până la 280 de cai putere şi vor fi disponibile în România din a doua jumătate a anului.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Automarket a adunat pentru voi cele mai interesante 10 propuneri din lumea tuningului. Nu trebuie să rataţi propuneri nebune create pe baza unor modele consacrate din curtea Lamborghini şi Ferrari. Alături de ele stă şi noul Seat Leon FR.
Joi, 01 August 2013 | Autoipoteze

Seat Leon Cupra R este luat în considerare pentru producţie

Seat ia în considerare o versiune Cupra R a lui Leon, care ar putea dezvolta 300 CP şi ar beneficia de un sistem de tracţiune integrală.
Luni, 22 Iulie 2013 | FRANKFURT 2013

Seat Leon ST, primele imagini ale break-ului compact al ibericilor

Seat a prezentat imaginile oficiale ale versiunii ST a lui Leon, a treia versiune de caroserie a compactei iberice. Debutul public este programat pentru Salonul de la Frankfurt.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Concepte

Seat Leon Verde Plug-in Hybrid - conceptul unui hibrid cu consum de 1.6 litri/100 km

Seat a dezvăluit astăzi conceptul Verde Plug-in Hybrid, dezvoltat pe actuala generaţie a compactei Leon. Prototipul vine cu 170 de cai putere şi un consum extrem de redus.
Marti, 26 Martie 2013 | Industrie

Manager de produs Seat Leon: "Mânerele ascunse ale portierelor din spate au afectat vânzările"

Managerul de produs al lui Seat Leon în Regatul Unit, James Bucknell, consideră că generaţia precedentă a compactei iberice a suferit de pe urma mânerelor ascunse ale portierelor din spate, care ar fi trebuit să-i confere un aspect mai sportiv.
Luni, 25 Martie 2013 | Industrie

Şeful Seat: "Trebuie să dublăm vânzările ca să supravieţuim"

James Muir, şeful mărcii Seat, a declarat că marca trebuie să-şi dubleze vânzările pentru a obţine venituri sustenabile pe termen lung.
Vineri, 08 Martie 2013 | Intern

Preţuri Seat Leon în România: start de la 14.176 euro

Seat a anunţat preţurile noii generaţii Leon în România. Versiunea de bază pleacă de la 14.176 euro cu TVA inclus. În raport cu generaţia precedentă, avem o scădere de 1.000 euro. În plus, Leon este acum mai ieftin decât Volkswagen Golf.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: La standul Seat noul Leon SC a pozat ca un lup singuratic

Seat nu a jucat prea multe cărți cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Spaniolii au mizat pe un singur model și acela s-a numit Leon SC.
Marti, 12 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Seat Leon SC - imagini oficiale ale coupe-ului compact

Seat a publicat un comunicat oficial şi informaţii complete ale noului Leon SC, varianta cu trei uşi a modelului compact. Pregătit să debuteze la Geneva, Leon SC se va bate cu Opel GTC Astra şi Renault Megane Coupe.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Seat Leon cu 3 uşi - o imagine teaser anunţă debutul la Geneva

Seat a publicat astăzi o fotografie de tip teaser a viitorului Leon cu 3 uşi. Modelul compact va fi prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Cele mai importante maşini care vin în România în prima jumătate a anului 2013

2013 se anunţă un an dificil pentru industria auto, dar asta nu înseamnă că nu vom avea parte de lansări de modele noi importante. Iată la ce să ne aşteptăm în prima parte a anului.
Vineri, 26 Octombrie 2012 | Modele noi

Seat începe producţia noului Leon la uzina Martorell din Spania

Seat a pornit producţia noului Leon la uzina spaniolă de la Martorell, de lângă Barcelona. Prima versiune care intră în producţia de serie este hatchback-ul cu cinci portiere.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012: Aventuri la standurile Skoda și Seat

L-am găsit pe noul Seat Leon ușor cam încruntat și am încercat să-l relaxăm. De cealaltă parte, la Skoda se poartă șantajul sentimental și fotbalul.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Standul Seat cinsteşte noile Leon şi Toledo

Seat a adus la Paris noile Leon şi Toledo. Cele două modele au tronat în standul constructorului iberic, acesta având aşteptări mari de la noile sale creaţii.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai importante premiere de la Salonul Auto de la Paris

Salonul Auto de la Paris 2012 aduce numeroasre modele noi prezentate în premieră în faţa publicului şi a presei. Am ales zece dintre acestea pentru a vedea ce ne aşteaptă în zilele următoare.
Luni, 24 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Seat Leon - informaţii complete despre noua generaţie

Seat aduce la Paris primul model compact cu iluminare completă LED: noul Leon. Modelul vine şi cu motorizări ce pleacă de la 85 de cai şi se opresc la 185 de cai putere.
Luni, 23 Iulie 2012 | Modele noi

Seat pregăteşte un Leon cu 3 uşi şi un Leon break

Seat vrea să profite de pe urma capitalului de imagine adus de noua generaţie Leon şi face eforturi mari pentru a lansa rapid o variantă sportivă cu trei uşi şi una break.

Tag-uri similare

Audi, Skoda, Seat, WRC, recall, Skoda Octavia, motorsport, Audi A3, Skoda Superb, Seat Leon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru