Salonul Auto de la Geneva 2013

Seat Leon cu 3 uşi - o imagine teaser anunţă debutul la Geneva

Publicat Luni, 11.02.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Seat Leon cu 3 uşi - o imagine teaser anunţă debutul la Geneva - Poza 1
Seat a publicat astăzi o fotografie de tip teaser a viitorului Leon cu 3 uşi. Modelul compact va fi prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

SEAT pregăteşte o surpriză pentru ediţia din acesta an a Salonului Auto de la Geneva. Constructorul spaniol este în plin proces de resuscitare a gamei şi mizează pe multe modele noi. Unul dintre ele va fi dezvăluit în premieră mondială în cadrul salonului elveţian şi a fost deja anticipat de o fotografie de tip teaser, publicată astăzi pe contul de Facebook al constructorului spaniol.

Deşi premiera este ascunsă sub un cearşaf alb, cele mai multe surse dau ca sigură lansarea variantei cu trei uşi a actualului Leon. Primele imagini oficiale ale compactei vor sosi abia mâine, când Seat a promis un comunicat complet.

Până atunci nu ne rămâne decât să intuim un design ceva mai agresiv pentru varianta cu trei uşi, aceeaşi gamă de motorizări diesel şi benzină şi o echipare cu ceva elemente sportive. Imaginea de tip teaser dezvăluie doar forma LED-urilor frontale şi pasajele roţilor faţă extrem de generoase.

Actualul Leon dispune de o gamă de motorizări cu cinci unităţi pe benzină şi patru dieseluri.

Nu ştim momentan dacă toate se vor regăsi şi sub caroseria variantei cu trei uşi sau doar cele cu un caracter sportiv. Cert este însă că cel mai promovat propulsor al grupului Volkswagen, unitatea de 1.4 litri şi 140 de cai putere cu sistem de dezactivare al cilindrilor, nu va lipsi din gama noului Leon cu 3 uşi.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via facebook


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru