Seat Ibiza primeşte un facelift la începutul lui 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.10.2011
Seat se pregăteşte de o înnoire a gamei. Ofensiva spaniolă îşi va face simţită prezenţa anul viitor, când vor fi prezentate Ibiza facelift, noul Toledo şi noul Leon.

SEAT face tot ce îi stă în putere pentru a evita o eventuală despărţire de părintele Volkswagen şi implicit un faliment. Constructorul spaniol are planuri ambiţioase pentru anii următori, intenţionând să îşi lărgească gama de modele.

Seat Ibiza facelift

După Mii, fratele lui Volkswagen Up!, ibericii pregătesc un facelift pentru actualul Ibiza, programat să îşi facă apariţia în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Ar fi o revizuire binemeritată pentru modelul care a ţinut pe linia de plutire uzina din Martorell şi a ajuns deja la jumătatea ciclului de viaţă.

Seat Toledo

2012 va fi şi anul de lansare al noului Toledo, sedanul derivat din conceptul IBL, prezentat luna trecută la Salonul de la Frankfurt. Modelul i se va alătura actualului Exeo, care nu demult a suferit şi el un facelift.

Seat Leon

Spre finalul lui 2012, fanii Seat vor putea răsufla uşuraţi: vine şi Leon. Hatchback-ul compact va fi influenţat de liniile unui alt concept prezentat deja de Seat, celebrul IBE.

Noua generaţie Leon va fi capabilă să ofere publicului, pe lângă calităţile predecesorului, şi o gamă ceva mai largă, compusă din variante precum: break, coupe şi, poate, cabrio.

Seat IBX

În 2013, publicul va face cunoştinţă şi cu derivatul de serie al conceptului IBX, un crossover compact, bazat pe fratele de concern Audi Q3. Modelul ar putea să fie produs în afara Spaniei, acolo unde decid oficialii Grupului Volkswagen.

Despre monovolumele Altea şi Alhambra nu există momentan informaţii, ele urmând să rămână în oferta spaniolilor până dincolo de 2012.

via | autoblog

Comentarii (8)

  • lorinczi.thomas
    ibiza fl
    cica ibiza a ajuns la jumatatea ciclului de viata, mai bine uiteti-va la logan. ce sa mai zic de solenza, ca na primit mai niciun facelift. bun era comunismu' asta daca traiam si eu pe vremea aia

    p.s. am o intrebare exeo este sedanul lui ibiza, implicit sucesorul lui cordoba?
    1 20
  • dumy78
    @lorinczi.....
    Exeo sedanul lui Ibiza???? Omule pe ce lume traiesti?? Exeo e cu 2 segmente mai sus. M-ai facut sa rad copios......
    13 2
  • @dumi78
    Exeo VS Ibiza...
    Dumi,Ibiza e o subcompacta (ca e hatch ca e sedan sau variant,nu conteaza),iar Exeo e o compacta la fel ca Octavia,Jetta,nicidecum nu e in clasa medie acolo unde gasesti Superb,Passat etc,dar tot e infinit mai bine decat ce abera mai sus Thomas.
    2 7
  • @Lexmark
    Exeo e in clasa medie
    6 1
  • draga thomas, solenza cat si logan nu au fost construite in comunism, ci mult dupa.
    2 0
  • Andrei
    haha
    pe mine ma amuza mult faptul ca baiatul de mai sus se asteapta la un facelift la solenza :))))))
    0 0
  • dumy78
    @lexmark
    Daca Exeo e compacta de la Seat, Leon-ul unde se pozitioneaza?
    3 1
  • seat
    asteptam cu interes noile modele si fl. oricum, ibiza sta f bine la vanzari anul acesta. nu stiu de unde si pana unde faliment, despartire..
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru