Seat IBX

Vineri, 13 Decembrie 2013 | Modele noi

SUV-ul de la Seat ar putea fi construit la fabrica Skoda din Cehia

SUV-ul care va fi vândut de marca Seat, anticipat prin conceptul IBX prezentat în 2011, ar putea fi construit la fabrica Skoda din Kvasiny, Cehia.
Vineri, 09 Noiembrie 2012 | Modele noi

OFICIAL: Seat va lansa un SUV în 2014

Seat promite un model nou peste doi. Este vorba despre un SUV de talia lui Volkswagen Tiguan, o premieră în gama constructorului din Martorell.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Modele noi

Seat Ibiza primeşte un facelift la începutul lui 2012

Seat se pregăteşte de o înnoire a gamei. Ofensiva spaniolă îşi va face simţită prezenţa anul viitor, când vor fi prezentate Ibiza facelift, noul Toledo şi noul Leon.
Luni, 12 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Seat IBL Concept, promotorul viitoarelor modele spaniole

Seat aduce la Frankfurt conceptul IBL, un sedan sportiv cu alură de coupe, care prefigurează viitoarele linii de design ale gamei constructorului spaniol.
Joi, 28 Aprilie 2011 | Modele noi

Seat va produce în serie un SUV compact bazat pe conceptul IBX

Modelul de serie care va avea la bază conceptul IBX va fi construit pe platforma noului Audi Q3 şi va fi asamblat la aceeaşi uzină cu modelul german.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Standurile Skoda şi Seat

Dacă Standul Skoda de la Geneva a ieşit în evidenţă prin noul logo al mărcii prezent pe conceptul Vision D, Seat a contraatacat prin prototipul IBX.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Premierele Grupului Volkswagen

Cele mai importante modele lansate astăzi de Volkswagen la Geneva le-au fost prezentate jurnaliştilor într-un eveniment special în seara dinaintea deschiderii Salonului.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Seat IBX Concept a debutat astăzi la Geneva

Seat a prezentat la Geneva versiunea modernizată a lui Tribu Concept. Modelul preia trăsături de la conceptul IBE din 2010 şi ar putea întra în producţie în următorii ani.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru