GENEVA LIVE: Standurile Skoda şi Seat

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 01.03.2011
Dacă Standul Skoda de la Geneva a ieşit în evidenţă prin noul logo al mărcii prezent pe conceptul Vision D, Seat a contraatacat prin prototipul IBX.

Skoda a dezvăluit astăzi, la Geneva, noul logo şi noua identitate de brand. Dacă logo-ul simplificat arată mai bine şi mai elegant, conceptul pe care a apărut în premieră mondială acest logo - denumit Vision D - ne arată liniile pe care Skoda se va baza în viitor pentru crearea noilor modele proprii. Este foarte probabil ca modelul să reprezinte chiar o versiune apropiată de cea a noii generaţii Octavia, aşteptată pe piaţă peste 12-24 de luni.

Colegii de grup de la Seat au venit la Geneva cu IBX, un concept care duce mai departe liniile prototipului Tribu prezentat acum patru ani şi care promite să devină model de serie în maxim 12 luni. Rezultatul ar fi un SUV compact frate cu Tiguan şi rival de moarte al lui Ford Kuga.

Comentarii (3)

  • Observ la noile concepte din grupul VW acest concept si A3 berlina, au preluat linia de design BMW, ma refer la partea laterala o linie foarte agresiva si foarte evidenta.
    4 3
  • Nu au preluat doar designul ci si o parte dintr-o companie foarte apropiata de BMW ( SGL Carbon )
    Ieri printr-un comunicat sec, cei de la VW Group au anuntat conducerea companiei SGL Carbon ca au cumparat 8.18 % din actiunile companiei, devenind astfel al doilea actionar ca importanta . SGL Carbon este unul dintre cei mai mari specialisti si producatori de fibra de carbon si are drept cel mai mare actionar, grupul financiar SKion ( detine 22.5 % din actiunile SGL Carbon ) detinut de Susanne Klatten ( fiica lui Herbert Quandt ), cel mai mare actionar BMW AG . De la anuntul VW, actiunile SGL Carbon au crescut cu 8 % si nu este exclus ca in viitorul apropiat sa asistam la un " razboi " intre VW Group si SKion pentru preluarea controlului SGL Carbon, mai ales ca si conducerea BMW a ramas surprinsa cand a aflat ca VW Group a devenit actionar in cadrul SGL Carbon ( http://europe.autonews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110301/ANE/303019979/1193 ) .
    7 1
  • daniel
    modele
    arata f bine noile modele si linia pe care o sa o foloseasca fiecare marca. la seat se vede stilul futurist, inovator, totodata sportiv, la skoda stilul clasic, liniile drepte.
    sper sa fie si puse in productie, mai ales seatul ala. f frumos.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru