Seat revine: spaniolii anunță facelift-uri pentru Leon, Ibiza, Arona și Ateca

de Alexandru Monenciu
Joi, 21.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În cadrul conferinței anuale a Grupului Volkswagen, șeful Seat a confirmat că modelele Leon, Ibiza, Arona și Ateca vor primi fiecare câteva un facelift.

Spaniolii de la SEAT au trăit într-un con de umbră în ultima perioadă. Dar au planuri să iasă la lumină, după cum a dezvăluit șeful companiei, Wayne Griffiths, cu ocazia conferinței anuale a Grupului Volkswagen.

Pe lângă planurile de electrificare, șeful Seat a confirmat că modelele Ibiza, Arona, Leon și Ateca vor primi fiecare câte un facelift. Primul model care va primi un pachet consistent de îmbunătățiri va fi Leon, "în următoarele luni", susține Griffiths.

Lista conține un display central mai mare pentru sistemul multimedia, faruri LED Matrix și o nouă versiune plug-in hybrid care va putea acoperi până la 100 de kilometri în modul pur electric.

Vor urma apoi modelele Ibiza și Arona. Facelift-ul celor două va fi prezentat până la finalul anului 2025. Și ele vor primi faruri LED noi și spoilere revizuite, printre altele. Ateca a primit ultimul facelift în urmă cu patru ani, așadar și el este programat pentru o revitalizare.

Șeful Seat a dat câteva indicii și despre primul model electric al companiei.

"Cu toate acestea, această decizie trebuie să fie luată la momentul potrivit, asigurându-ne că platformele electrice accesibile sunt disponibile în acel segment," a spus el.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • tarziu, f tarziu, la fel si cu formentor, trebuiau anuntate de mult facelift-urile.
    3 0
  • Cătălin
    Ne gandim, avem în plan, pregătim dar nu avem bani
    2 1
  • Adrian
    Cum reuseste Stellantis sa vanda 4 marci pe agelasi segment de piata (Fiat, Opel, Pejo si Citroen), iar VW nu reuseste cu 2 (Skoda si Seat)? Kia / Hyundai la fel.
    1 2
  • Pardon, VW are 3: VW, Skoda si Seat. Ca doar nu punem VW langa Audi.
    Sunt cateva categorii: premium (Mercedes, BMW, Audi, Lexus), aproape premium (Volvo, Alfa Romeo), de volum (cam restul), ieftine (Dacia, Fiat, Suzuki)
    2 0
  • Adrian
    Atunci 4, sa fie si Cupra pe-acolo.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru