Seat Ibiza facelift

Joi, 21 Martie | Industrie

Seat revine: spaniolii anunță facelift-uri pentru Leon, Ibiza, Arona și Ateca

În cadrul conferinței anuale a Grupului Volkswagen, șeful Seat a confirmat că modelele Leon, Ibiza, Arona și Ateca vor primi fiecare câteva un facelift.
Luni, 19 Iulie 2021 | Intern

Prețuri Seat Ibiza facelift în România: start de la 15.300 de euro

Noul Seat Ibiza facelift poate fi comandat pe piața din România. Clienții au la dispoziție trei motorizări pe benzină, iar prețul pornește de la 15.340 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 07 Aprilie 2021 | Modele noi

Seat pregătește un facelift pentru Ibiza și Arona. Ambele debutează în 15 aprilie

Constructorul spaniol de automobile a publicat un prim teaser care anunță noile Ibiza și Arona facelift. Cele două modele îmbunătățite vor debuta în 15 aprilie, în cadrul unui eveniment online.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre Seat Ibiza facelift: modificări de design și fără motoare diesel

Seat Ibiza va primi anul viitor un facelift cu modificări majore de design exterior, în timp ce motorizările diesel vor fi abandonate, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 07 Mai 2015 | Modele noi

Seat Ibiza primeşte un facelift pentru ultimul an de carieră al actualei generaţii

Seat a prezentat un nou facelift în gama Ibiza, pe care l-a lansat în cadrul Salonului Auto de la Barcelona. Acesta aduce modificări minore şi o actualizare
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Noul Toledo și Ibiza facelift au facut spectacol la standul Seat

Seat își înnoiește gama la Geneva. Pe lângă Ibiza facelift și versiunea cu cinci uși a modelului de oraș Mii, jurnaliștii au putut vedea astăzi conceptul viitorului Seat Toledo.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Modele noi

Seat Ibiza facelift - primele imagini oficiale

Seat a prezentat primele imagini ale facelift-ului aplicat lui Ibiza în toate versiunile sale de caroserie. Modelul are o nouă filozofie de design şi se bucură de un nivel superior de calitate.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Modele noi

Seat Ibiza facelift - prima imagine neoficială

Spaniolii de la Autoblog au prezentat o imagine neoficială a lui Seat Ibiza facelift. Modelul a fost surprins de un cititor al publicaţiei iberice.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Modele noi

Seat Ibiza primeşte un facelift la începutul lui 2012

Seat se pregăteşte de o înnoire a gamei. Ofensiva spaniolă îşi va face simţită prezenţa anul viitor, când vor fi prezentate Ibiza facelift, noul Toledo şi noul Leon.
Marti, 29 Martie 2011 | Modele noi

Noul Seat Leon şi Ibiza facelift vor fi lansate în 2012

Seat pregăteşte o ofensivă puternică în 2012. Constructorul spaniol va lansa patru modele noi, printre care noua generaţie Leon şi un facelift major pentru Ibiza.

Tag-uri similare

Seat, Seat Leon, Audi Q3, Seat Alhambra, Seat Ibiza facelift, Seat Martorell, Seat Ibiza ST, viitorul Seat Leon, Seat sedan, Seat entry-level
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru