GENEVA 2012 LIVE: Noul Toledo și Ibiza facelift au facut spectacol la standul Seat

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 06.03.2012
Seat își înnoiește gama la Geneva. Pe lângă Ibiza facelift și versiunea cu cinci uși a modelului de oraș Mii, jurnaliștii au putut vedea astăzi conceptul viitorului Seat Toledo.

Spaniolii de la SEAT încearcă să revină în prim-planul industriei europene auto. Iar primul pas în acest sens a fost realizat la Geneva, unde standul brandului iberic a adunat trei premiere mondiale interesante.

Prima dintre ele este versiunea spaniolă a lui Volkswagen Up. Seat Mii, un nume interesant care i-a făcut pe unii jurnaliști să se întrebe care e pronunția sa exactă, a tronat în standul Seat în versiunea cu cinci uși. Se întâmplă la cinci luni de la prezentarea variantei cu trei uși a modelului, care a avut loc la Frankfurt, în toamna anului trecut.

Cea mai importantă premieră Seat a fost însă cea a conceptului Toledo. De fapt, concept e cam mult spus. E vorba de o versiune pre-serie a viitoarei generații Toledo, un nume foarte cunoscut pentru fanii mărcii și un sedan care, cel puțin dacă judecăm după numărul curioșilor strânși la stand, promite să facă ceva vâlvă pe piață.

În sfârșit, pe al treilea plan la standul Seat a stat Ibiza facelift.

Modelul de segment B al spaniolilor primește o nouă față, împrumutată de la conceptele recente ale mărcii, și încearcă să revină în forță pe cel mai populat segment european.

Comentarii (8)

  • toledo
    Interiorul toledo-ului este "senzatie".
    prima data am crezut ca e de la vreun model vw din anii 70.
    10 13
  • @dman
    Acelea nu sunt poze cu interiorul Toledo-ului, scrie mare pe bord Mii. Poate ne explica domnul Mester de ce sunt poze cu un Mii rosu langa modelul alb.
    9 2
  • @dman
    ce interior toledo? ca nu apare in poze....
    9 0
  • @Hadouken
    da, asa pare sa fie.
    3 1
  • @dman
    Singurele interioare care apar aici sunt de la Ibiza.Si nu mai fiti carcotasi ca nu sunt mai rele decat la altii.
    5 1
  • Marian
    Ce draguta e Ibiza in 5 usi, nici la facelift nu le-a reusit alinierea manerelor de deschidere a usilor. Poate la urmatoarea generatie, daca va mai fi cazul :D
    0 8
  • A fost odata o MASINA...o chema Leon 2.A plecat Da Silva si s-a instaurat deastrul in designul Seaturilor. Pacat ! Toledo din 2003 e de sapte ori mai smecher decat Skoda asta rosie cu emblema de Seat!
    6 7
  • seat
    f frumoase noile modele. seat o sa creasca in vanzari.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru