Seat Martorell

Joi, 23 Martie | Masini electrice si hibride

Viitorul Volkswagen ID.2 va fi produs în Spania, la uzina Seat

Potrivit lui Thomas Schafer, CEO Volkswagen, viitorul model cu zero emisii Volkswagen ID.2 va fi produs în Spania, la uzina Seat din Martorell.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Industrie

Seat a produs 500.000 de mașini la uzina din Martorell în 2019: începând cu 2020, fabrica va asambla Cupra Formentor și noua generație Leon

Uzina Seat din Martorell a asamblat jumătate de milion de mașini în 2019, în creștere cu peste 5% comparativ cu 2018. Anul acesta, pe liniile de asamblare din Martorell vor intra noile generații Leon, Cupra Leon și Cupra Formentor.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Industrie

10 milioane de mașini asamblate în cadrul fabricii Seat din Martorell: borna a fost atinsă după 25 de ani de activitate

Seat a asamblat 10 milioane de mașini în cadrul fabricii din Martorell. Borna a fost atinsă de constructorul spaniol după 25 de ani de la inaugurarea uzinei din apropiere de Barcelona. Astăzi, în cadrul fabricii din Martorell sunt asamblate modelele Ibiza, Leon, Arona și Audi A1.
Marti, 12 Mai 2015 | Industrie

Grupul Volkswagen investeşte 4.2 miliarde de euro în operaţiunile sale din Spania

Concernul german Volkswagen a anunţat cea mai mare investiţie individuală din Spania: 4.2 miliarde de euro în următorii patru ani pentru dezvoltarea operaţiunilor şi crearea de noi modele.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Modele noi

Şeful Seat: "Vom construi SUV-ul nostru într-o fabrică Skoda"

Jurgen Stackmann, CEO-ul Seat, a declarat într-un interviu că SUV-ul mărcii iberice va fi construit la uzina Skoda din Kvasiny, Cehia.
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Industrie

Audi demarează azi producţia lui Q3 la uzina Seat din Spania

Audi a anunţat demararea producţiei modelului Q3 la uzina Martorell, deţinută de Seat în Spania. Nemţii speră să producă 100.000 de unităţi pe an.
Marti, 29 Martie 2011 | Modele noi

Noul Seat Leon şi Ibiza facelift vor fi lansate în 2012

Seat pregăteşte o ofensivă puternică în 2012. Constructorul spaniol va lansa patru modele noi, printre care noua generaţie Leon şi un facelift major pentru Ibiza.
Luni, 25 Octombrie 2010 | Industrie

Seat disponibilizează temporar 700 de angajaţi

Situaţia dificilă în care se află Seat pare să se adâncească. Constructorul spaniol a fost nevoit să renunţe la 700 de muncitor ai uzinei din Martorell, pe o perioadă de 57 de zile.
Vineri, 14 Mai 2010 | Industrie

Ultima şansă de salvare pentru Seat: restructurare de cinci ani

Seat pregăteşte un ambiţios plan de restructurare pentru următorii cinci ani, ultima soluţie de salvare a brandului spaniol, aflat momentan într-o situaţie financiara dificilă.

Tag-uri similare

Seat, Seat Martorell, uzina Seat, modele Seat, plan de restructurare SEat, Seat in urmatorii cinci ani
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru