Seat Ibiza facelift - primele imagini oficiale

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.01.2012
Seat a prezentat primele imagini ale facelift-ului aplicat lui Ibiza în toate versiunile sale de caroserie. Modelul are o nouă filozofie de design şi se bucură de un nivel superior de calitate.

SEAT Ibiza a primit un facelift important, aplicat tuturor versiunilor de caroserie în care este oferit modelul iberic. Constructorul spaniol a aplicat un nou limbaj de design, mai puternic şi mai expresive, pentru a-i oferi lui Ibiza o identitate mai clară în segmentul B. Oficialii constructorului spaniol spun că nivelul de calitate al vehicululu a crescut semnificativ la pentru toate nivelurile şi funcţionalitatea modelului a crescut. Motorizările modelului iberic au fost perfecţionate, consumul de carburant şi emisiile de CO2 fiind reduse, în timp ce performanţele au crescut.

Ibiza ST este oferită acum şi în compania motorului 1.4 TSI de 150 CP şi a transmisie DSG cu şapte trepte, în timp ce versiunea E-Ecomotive emite doar 89 de grame de CO2 pe kilometru. Cea mai economică versiune a lui Ibiza este echipată cu un motor 1.2 TDI E-Ecomotive, care integrează şi un sistem start/stop şi consumă doar 3.4 litri la sută în regim mixt, în toate versiunile de caroserie.

Cel mai sportiv diesel oferit pe Ibiza facelift este un 2.0 TDI care dezvoltă 143 CP, nivel superior oricărui competitor din segment şi consumă doar 4.6 litri la sută în regim mixt.

Toate versiunile de motorizare care dezvoltă peste 100 CP beneficiază de un diferenţial electronic XDS, care simulează un diferenţial mecanic cu alunecare limitată. Sistemele de frânare, control al stabilităţii şi de direcţie au fost recalibrate pentru a oferi un nivel superior de performanţă şi control. Clienţilor li se pune la dispoziţie o gamă de jante din aliaj care au între 15 şi 17 inch şi prezintă un design sportiv.

Via | Seat

Comentarii (10)

  • So Nice!
    Cel mai frumos Ibiza!
    FR? Cupra? Bocanegra? Interior?
    7 7
  • Ibiza facelift
    Ibiza facelift si Fiesta sunt de departe cele mai reusite modele de clasa mica,
    13 7
  • Hmmm
    O Skoda Fabia model vechi putin mai agresiva. Neinteresanta, la fel ca si vanzarile pe care le face.
    8 21
  • C-G-C
    Un model Seat nou dupa Exeo, bun, acum sa zicem ca sunt niste masini mai vechi ale grupului VAG, redecorate.
    3 8
  • C-G-C
    Omule,
    Seat Exeo, este acelasi lucru cu Audi A4 2006 cu aceeasi caroserie redesenata.
    Seat Ibiza este pe platforma lui Skoda Fabia, VW Polo, Audi A1, dar are alta caroserie!
    9 1
  • kim_vl
    @arpad
    Total de acord cu tine 1
    4 3
  • Ibiza
    De fapt ibiza este cea mai noua masina care foloseste platforma VW Polo, si cea mai mare dintre cele 3 , Polo Ibiza Fabia, A1 este alta mancare de peste.
    4 2
  • @arpad
    A1 ESTE pe platforma lui Polo! Daca vrei sa zici de A2, da, din cate stiu va fi un MPV Compact pe baza lui A1, care vine de la Polo!
    Iar A1, scuze de contrazicere, este cel mai nou din "qvarteta" grupului VAG!
    1 0
  • nu prea...
    o noua filizofie de design nu se face cu un facelift, si ala minor. o noua filozofie a adus walter da silva cand le-a desenat asa cum sunt ele acum, fata de cutiile de dinainte! deja m-am plictisit de imaginea/designul seat, pe la ibiza asta au mai tot schimbat cate un unghi la masca, insa aveam asteptari mai mari si de la leon, pentru clasa in care se bate! pacat...era o marca ce iti dadea fiori cand o vedeai, acum parca lumea evolueaza mai repede in jurul lor decat tin ei pasul...parca nu-i mai intereseaza sau nu li se mai da voie...
    2 3
  • ...
    seamana foarte mult cu kia ceed (cel putin partea frontala)
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru