Seat Leon Cupra facelift a primit un kit de tuning de la JE Design

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.09.2009
Facelift-ul lui Seat Leon Cupra a primit atentie din partea celor de la JE Design, care i-au creat un kit de tuning. Modelul dezvolta 285 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5.9 secunde.

Germanii de la Je Design au creat deja un kit de tuning pentru SEAT Leon Cupra facelift. Modelul a primit un plus de putere si un pachet estetic, alaturi de un kit de suspensie mai performant. Astfel, motorul TFSI al lui Leon Cupra dezvolta 285 CP si 385 Nm in urma unor modificari operate de inginerii JE Design.

Cresterea de putere de la 240 la 285 CP, respectiv cei 85NM in plus ii permit lui Seat Leon Cupra sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 5.9 secunde, cu aproape 0.5 secunde mai rapid decat versiunea de fabrica. Limitatorul de viteza a fost inlaturat, iar Leon Cupra poate atinge astfel o viteza maxima de 261 km/h. Motorul TFSI al acestui model isi poate arata coltii cu ajutorul unei evacuari duble, cu patru tevi, creata tot de cei de la JE Design. Kit-ul de performanta JE Design pentru Seat Leon Cupra costa 1.499 de euro.

Pachetul de tuning este completat de un set de bare de protectie fata-spate, precum si de un set de praguri laterale. Modelul a primit si un set de pleoape pentru faruri si un eleron reglabil pentru luneta.

Tunerii de la JE Design ofera si un set de jante pentru acest model, alaturi de un kit de suspensie, care miscoreaza garda la sol cu 40 de milimetri.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru