Autostrada Soarelui, închisă pe timpul nopții în apropiere de București

de Alexandru Monenciu
Joi, 19.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autostrada Soarelui A2 va fi închisă pe timpul nopții, pentru lucrări, în apropriere de București. În această perioadă, circulația va fi deviată pe alte rute, în funcție de categoriile de vehicule.

Autostrada Soarelui, cea care face legătura între București și Constanța, va fi închisă pe timpul nopții, în apropiere de București. Mai exact, în zona kilometrului 13+330, pentru execuția unor lucrări la pasajul viitoarei autostrăzi de centură a Capitalei (A0).

Traficul rutier va fi închis pe ambele sensuri ale autostrăzii, în perioada 16 mai - 20 mai, în intervalul orar 22:00 - 05:00. Totodată, în perioada 20 mai - 27 mai, traficul pe Calea 2, Constanța - București, va fi închis în același interval orar.

Mai trebuie menționat că, în intervalul orar 05:00 - 22:00, banda de urgență de pe ambele sensuri va fi restricționată.

Pe perioada în care traficul pe A2 va fi restricționat, circulația va fi deviată pe alte rute, în funcție de categoriile de vehicule. Astfel, vehiculele cu masa totală admisibilă tehnic mai mică de 7.5 tone vor circula pe ruta A2, km. 22+000 - DJ 100, Brănești - DN3 - Centura București sau A2, km. 15+000 - DJ 301, Cernica - Centura București.

Autovehiculele cu masa totală admisibilă tehnic mai mare de 7.5 tone vor circula pe ruta A2, km.

35+500, nod rutier Fundulea - DJ 402, Fundulea - DN3 - Centura București.

via Hotnews

Comentarii (3)

  • Aha.. uite ca pe mine m-ati lovit cu stirea asta, tre sa schimb traseul pt. mers la pește atunci , mulțumesc @AM.
    2 0
  • cred ca e vorba de montarea grinzilor principale la nodul rutier dintre autostrada A2 si autostrada A0 (autostrada de centura).
    2 2
  • Mai drula tu nu faci decât sa ne spui ca și apa calda e uda
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru