Lucrari

Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Intern

Detalii despre lucrările de pe Drumul Expres Craiova-Pitești. Al doilea tronson, deschis la sfârșit de 2023

Asociația Pro Infrastructură a publicat un clip nou cu stadiul lucrărilor de pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Tronsonul care leagă Slatina de Colonești ar urma să fie gata la sfârșitul anului viitor.
Luni, 30 Mai 2022 | Intern

Autostrada Soarelui, închisă pe timpul nopții, pe sensul către Constanța

Autostrada Soarelui va fi închisă pe timpul nopții, pe sensul către Constanța, pentru o perioadă de 7 zile, anunță centrul INFOTRAFIC. Circulația va fi deviată pe categorii de vehicule.
Joi, 19 Mai 2022 | Intern

Autostrada Soarelui, închisă pe timpul nopții în apropiere de București

Autostrada Soarelui A2 va fi închisă pe timpul nopții, pentru lucrări, în apropriere de București. În această perioadă, circulația va fi deviată pe alte rute, în funcție de categoriile de vehicule.
Marti, 10 Mai 2022 | Intern

Centura Capitalei: Al doilea giratoriu suspendat ar putea fi gata anul acesta

Al doilea giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei, cel de la Berceni, ar putea fi gata anul acesta. Tablierul circular a fost montat complet, iar proiectul a ajuns la un stadiu de aproape 53%.
Joi, 05 Mai 2022 | Intern

Lucrări pe autostrada A1: sensul către Pitești va fi închis o lună, pe o porțiune de 6 kilometri

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș anunță că sensul către Pitești al autostrăzii A1 va fi închis, între kilometrii 110 și 116, pentru efectuarea unor lucrări.
Joi, 14 Iulie 2016 | Intern

Coşmarul Centurii Bucureştiului nu se mai termină: circulaţia pe cei 10 km între A1 şi Chitila ar putea fi oprită complet în august şi septembrie

Circulaţia pe un tronson de aproape 10 kilometri ai Şoselei de Centură a Bucureştiului care leagă Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi Chitila (DN7) ar putea fi blocată complet în august şi septembrie.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Intern

Pregătiri de iarnă: Transfăgărăşan şi Transalpina, închise. Circulaţie fără restricţii pe Podul Giurgiu-Ruse

Drumurile Transfăgărăşan şi Transalpina vor fi închise din 2 noiembrie, în timp ce circulaţia pe Podul Giurgiu-Ruse se va relua pe ambele sensuri până la finalul lunii noiembrie.

Tag-uri similare

CNADNR, Transfagarasan, Transalpina, drumuri nationale, lucrari, Podul Giurgiu-Ruse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru