Lucrări pe autostrada A1: sensul către Pitești va fi închis o lună, pe o porțiune de 6 kilometri

de Alexandru Monenciu, Foto:Depositphotos.com
Joi, 05.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Inspectoratul de Poliție Județean Argeș anunță că sensul către Pitești al autostrăzii A1 va fi închis, între kilometrii 110 și 116, pentru efectuarea unor lucrări.

În perioada 2 mai - 3 iunie, vor fi efectuate lucrări pe autostrada A1 București - Pitești. În consecință, sensul către Pitești va fi închis, între kilometrii 110 și 116, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Așadar, mașinile care circulă spre Pitești vor fi deviate pe sensul de mers către București.

"Astfel, în perioada desfășurării lucrărilor, prin semnalizare și marcaje rutiere, se va realiza transferul traficului rutier, începând cu kilometrul 110 + 560 m, de la calea 1 (sensul de deplasare către Pitești) către calea 2 (sensul de deplasare spre București), pentru a face posibile lucrările de reparație, traficul revenind pe calea 1 la kilometrul 115 + 910 m," se precizează într-un comunicat al IPJ Argeș, preluat de Agerpres.

Inițial va fi demontat parapetul metalic median, pe tronsonul de drum menționat mai sus. Circulația va fi restricționată pe banda a doua a sensului de deplasare spre Pitești, în intervalul orar 13:00 - 19:00, pe câte un segment cu lungimea de 160 de metri.

via Agerpres

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru