Centura Capitalei: Al doilea giratoriu suspendat ar putea fi gata anul acesta

de Alexandru Monenciu
Marti, 10.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Al doilea giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei, cel de la Berceni, ar putea fi gata anul acesta. Tablierul circular a fost montat complet, iar proiectul a ajuns la un stadiu de aproape 53%.

Pentru a fluidiza cât mai mult traficul, pe Centura Capitalei vor fi construite mai multe sensuri giratorii suspendate. Cel de la Domnești va fi primul pasaj de acest gen care va fi finalizat, iar acum avem informații și despre cel de-al doilea, de la Berceni.

Potrivit secretarului de stat în Transporturi, Irinel Ionel Scrioșteanu, toate componentele pentru tablierul metalic circular au fost montate, astfel că lucrările ar trebui finalizate anul acesta. Trebuie menționat că proiectul include și dublarea centurii Capitalei pe aproape 3 kilometri.

Tot pe șoseaua de centură s-a finalizat armarea plăcii de suprabetonare și a fost turnat și betonul la rampa de coborâre spre Jilava și a fost montat rostul de dilatare la rampa de coborâre spre Popești Leordeni, printre altele.

Contractul pentru construirea giratoriului suspendat de la Berceni (+ lărgirea la 4 benzi a centurii actuale), în valoare de 30.5 milioane de euro, a fost semnat în 2019. Lucrările au fost începute în august 2020.

via HotNews

Comentarii (1)

  • Acum e haos acolo... legea junglei
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru