CNAIR: Mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan, închise din cauza condițiilor meteo

de Alexandru Monenciu
Marti, 15.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise, începând cu data de 17 noiembrie, din cauza condițiilor meteo.

Iarna începe încet, încet, să își intre în drepturi, mai ales în zonele montane din România. Asta înseamnă că cei care vor să tranziteze Transalpina și Transfăgărășanul trebuie să aștepte până la venirea anotimpului cald.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, CNAIR anunță închiderea circulației rutiere, pentru toate categoriile de vehicule, pe mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan, începând cu data de 17 noiembrie.

Pe Transalpina va fi închis sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34 + 800 - km 59 + 800). Pe Transfăgărășan se închide porțiunea dintre Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km 104 + 000 - km 130 + 800).

În timpul verii, cele două drumuri montane (unele dintre cele mai frumoase din România) sunt tranzitate de către mii de turiști. Anul acesta, susține CNAIR, circulația a fost deschisă pe o perioadă mai lungă decât de obicei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru