A fost desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autostrăzii Bacău - Pașcani

de Alexandru Monenciu
Vineri, 23.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autotrăzii Bacău - Pașcani, cu o lungime de 30.3 kilometri.

Autostrada Moldovei A7 este unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din țara noastră și, fără îndoială, unul vital pentru această regiune a țării. În special pentru că va scoate majoritatea traficului de pe Drumul European 85.

Drumul de viteză va avea o lungime de aproape 440 de kilometri, de la Ploiești și până la Siret, la granița cu Ucraina.

Acum, CNAIR anunță că a fost desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autostrăzii Bacău - Pașcani, parte din Autostrada Moldovei. Tronsonul respectiv are o lungime de 30.3 kilometri, de la Săucești (jud. Bacău) și până la Trifești (jud. Neamț).

Câștigătorul, Asocierea SA&PE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade, are o durată de execuție a contractelor de 30 de luni.

Ca de obicei, semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă numai după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea acestora.

via HotNews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru