Reîncep lucrările de reparații pe Autostrada Soarelui, pe sectorul din beton

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 22.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autostrada Soarelui întră iar în reparații, pe sectorul din beton, pe sensul de mers Constanța - București. Lucrările au ca termen de finalizare data de 30 noiembrie 2021.

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), începând din 22 septembrie se vor relua lucrările de reparații pe autostrada care leagă Bucureștiul de Constanța.

Este vorba despre porțiunea din beton, cuprinsă între km 31 + 500 și km 36 + 150, pe sensul Constanța - București. Lucrările au termen de finalizare data de 30 noiembrie 2021.

În consecință, în această perioadă vor exista restricții de circulație pe acest sector, iar traficul rutier va fi deviat de pe Calea II pe Calea I, cu reducerea vitezei la 60 km/h. De asemenea, se va închide parțial nodul rutier de la km 35 + 547, ce face accesul la și de la localitățile Fundulea și Nana de pe sensul Constanța - București.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte semnalizarea instituită temporar.

via Economica.net

Comentarii (1)

  • Cea mai mare mizerie posibila. De ce inchid alternativ benzile? Ca deja pe sensul spre Constanta au aparut denivelarile unde au reasfaltat. De ce nu se gandeste nimeni intai sa reasfalteze DN2, sa il duca si spre Urziceni-Pogoanele-Padina-Amara-Slobozia si apoi sa inchida autostrada pana la Drajna? Ca se poate ! Si s-ar munci non stop pe ambele sensuri. Si sunt convins ca se poate face asa si pentru alte portiuni. Dar na, trebuie reasfaltat odata la 2 ani sa castige si firmele de partid...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru