CNAIR: Reîncep lucrările de reabilitare a Podului de la Cernavodă

de Alexandru Monenciu, Foto: Depositphotos.com
Marti, 15.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lucrările de reabilitare a Podului de la Cernavodă sunt programate să reînceapă în perioada 15 februarie - 21 aprilie 2022, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Șoferii care circulă de la București la Constanța, pe Autostrada A2, în următoarele două luni, trebuie să se înarmeze cu răbdare și să circule cu atenție sporită în zona Cernavodă.

CNAIR anunță că, în perioada 15 februarie - 21 aprilie 2022, reîncep lucrările de reabilitare a podului. Potrivit Companiei, termenul de finalizare al contractului de execuție este 12 februarie 2023.

"Prima etapă din acest an a lucrărilor de reabilitare la Podul de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2 ( între km 155+415 - km 161+479), este programată în intervalul 15.02.2022 - 21.04.2022. Astfel, lucrările de reabilitare continuă conform calendarului, avansând cu încă o etapă importantă ce se va încheia odată cu începerea sezonului estival, astfel încât traficul să fie deschis în totalitate pe Podul de la Cernavodă," transmite CNAIR.

via Profit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru