Autostrazi in Romania

Joi, 17 Decembrie 2020 | Intern

România inaugurează lotul Râșnov - Cristian din cadrul autostrăzii A3 București - Brașov: 6 kilometri care încep și se termină în DN73

România inaugurează joi lotul Râșnov - Cristian din cadrul autostrăzii A3 București - Brașov. Noua autostradă are o lungime de numai 6 kilometri și începe și se termină în DN73.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Intern

România ar putea avea încă 1.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres în 2024: vor fi finalizate inclusiv două loturi din Sibiu - Pitești și noua centură A0 a Bucureștiului

Ministerul Transporturilor susține că România va avea încă 1.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres în 2024. Printre altele, vor fi finalizate două loturi din Sibiu - Pitești și noua centură A0 a Bucureștiului.
Luni, 14 Septembrie 2020 | Intern

Un tronson de 18 kilometri din autostrada A3 București - Borș este aproape finalizat: circulația ar putea fi inaugurată în 18 septembrie

Tronsonul de aproape 18 kilometri dintre Iernut și Chețani din cadrul autostrăzii A3 București - Borș ar putea fi inaugurat în 18 septembrie, potrivit unor informații neoficiale.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | Intern

CNAIR reia lucrările de reparație pe autostrada A2 București - Constanța: restricțiile de circulație intră în vigoare din 14 septembrie

CNAIR a anunțat că va relua lucrările de reparație pe 13 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța începând din 14 septembrie, astfel că va introduce anumite restricții de circulație.
Vineri, 11 Septembrie 2020 | Intern

Video: Lucrările la primul tronson din autostrada Sibiu - Pitești au ajuns la un grad de realizare de 20%

Tronsonul Sibiu - Boița de aproape 14 kilometri din cadrul autostrăzii Sibiu - Pitești a ajuns la un grad de realizare de 20% în primele cinci luni de la startul lucrărilor.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Intern

Proiect nou pentru autostrada A3 Ploiești - Brașov: lucrările ar urma să fie finalizate în 2029

Noul proiect pentru autostrada Ploiești - Brașov prevede un traseu nou în zona stațiunilor Bușteni și Sinaia, iar viteza maximă va fi de 120 km/h. Lucrările ar urma să înceapă în 2024 și să fie finalizate în 2029.
Marti, 18 August 2020 | Intern

Încep lucrările la autostrada de centură București: autostrada A0 ar trebui finalizată în 2024

Lucrările la autostrada de centură București au început marți pe un tronson din partea de sud a orașului. Întreaga autostradă are 102 kilometri și ar trebui inaugurată în 2024.
Miercuri, 12 August 2020 | Intern

Tronsonul de 5 kilometri de pe Autostrada A3 dintre Biharia și Borș va fi deschis circulației în 4 septembrie

Circulația rutieră pe tronsonul de 5 kilometri dintre Biharia și Borș din cadrul autostrăzii A3 va fi inaugurată în 4 septembrie. Tronsonul face legătura cu autostrada M4 din Ungaria.
Luni, 10 August 2020 | Intern

Imagini cu primele lucrări la autostrada A3 Târgu Mureș - Ungheni: tronsonul ar trebui finalizat până la sfârșitul anului 2021

Lucrările la tronsonul Târgu Mureș - Ungheni de aproape 5 kilometri din cadrul autostrăzii A3 București - Borș au început în recent și ar trebui finalizate până la sfârșitul anului viitor.
Luni, 03 August 2020 | Intern

Imagini cu stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova - Pitești: pe tronsonul doi construcția a ajuns la un grad de finalizare de 20%

Autoritățile au publicat clipuri video cu stadiul lucrărilor la primele două tronsoane din cadrul drumului expres Craiova - Pitești, care ar trebui finalizate în 2022.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Tronsonul de 5 kilometri de pe Autostrada A3 dintre Biharia și Borș a fost finalizat: circulația va fi deschisă abia în toamnă

Lucrările la tronsonul de 5 kilometri dintre Biharia și Borș din cadrul autostrăzii A3 au fost finalizate, însă circulația rutieră va fi inaugurată cel mai probabil în toamnă, după stabilirea procedurilor de la granița cu Ungaria.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Intern

Autoritățile recunosc că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi gata în 2030, dar apar noi promisiuni: "Vom lucra la 3.000 de kilometri de autostradă"

Autoritățile au anunțat că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi terminată nici până în 2030, însă în același timp anunță că vor începe lucrări la 3.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Iunie 2020 | Intern

Uniunea Europeană anticipează că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi terminată până în 2030: "Birocrația ridicată împiedică o implementare eficientă"

Curtea de Conturi a Uniunii Europene anticipează că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi terminată până în 2030 din cauza birocrației ridicate care împiedică o implementare eficientă.
Marti, 19 Mai 2020 | Intern

Autoritățile au finalizat reabilitarea unui nou tronson din autostrada A2 București - Constanța: urmează noi restricții pe alte sectoare

Autoritățile au finalizat reasfaltarea unui tronson de 8 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța, iar în perioada următoare vor fi impuse retrictii pe un nou tronson de 11 kilometri.
Luni, 18 Mai 2020 | Intern

Video. Cum decurg lucrările la primul șantier al autostrăzii Sibiu - Pitești: constructorul a realizat 8% din proiect în prima lună

Autoritățile au publicat un clip video cu lucrările efectuate în prezent la primul șantier al autostrăzii Sibiu - Pitești. Constructorul afirmă că în prima lună a efectuat deja 8% în proiect.
Marti, 12 Mai 2020 | Intern

Autostrada Sibiu - Pitești: a fost semnat contractul pentru segmentul de 30 de kilometri de la Pitești la Curtea de Argeș

Contractul pentru segmentul de 30 de kilometri de la Pitești la Curtea de Argeș din cadrul autostrăzii Sibiu - Pitești a fost semnat, iar lurarile ar trebui finalizate în 2025.
Marti, 05 Mai 2020 | Intern

Proiect pilot pe autostrăzile din România: săgeți de avertizare pentru păstrarea distanței de siguranță între mașini

Pe autostrăzile din România ar putea apărea un marcaj rutier sub forma unor săgeți de avertizare pentru păstrarea distanței de siguranță între mașini, cu scopul de a preveni riscul unor accidente.
Luni, 04 Mai 2020 | Intern

Lucrările de reabilitare la autostrada București - Constanța vor continua pe tot parcursul verii: "Avem șansa fantastică să terminăm lucrările în noiembrie"

Lucrările de reparație pe sectorul București - Fundulea al autostrăzii A2 către Constanța vor continua pe tot parcursul verii cu scopul ca acestea să fie finalizate în luna noiembrie.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Intern

Infrastructura rutieră a României în 2019: doar 44% din rețeaua de drumuri publice este asfaltată

Doar 44% din rețeaua de drumuri publice de peste 86.000 kilometri din România era asfaltată la sfârșitul anului trecut, în timp ce rețeaua de autostrăzi a ajuns la numai 866 de kilometri.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Intern

Stadiul lucrărilor la autostrăzi: încă 64 kilometri de pe A10 și A3 ar putea fi terminați până la sfârșitul anului

40 de kilometri din autostrada A10 Sebeș - Turda și aproximativ 24 de kilometri de pe autostrada A3 ar putea fi terminați până la sfârșitul acestui an, potrivit estimărilor făcute de Ministerul Transporturilor.

Tag-uri similare

Romania, autostrazi in Romania, autostrazi Romania, CNADNR, Autostrada A2, autostrada A1, taxe Romania, taxe autostrazi, taxa autostrazi romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru