Autostrazi in Romania

Joi, 09 Aprilie 2020 | Intern

Reabilitarea unui prim sector de pe autostrada A2 București - Constanța s-a încheiat: porțiunea dintre kilometri 12 și 17 a fost redeschisă traficului

Lucrările la tronsonul dintre kilometri 12 și 17 ai autostrăzii A2 București - Constanța au fost finalizate, iar porțiunea de drum a fost redeschisă traficului. Lucrările vor continua însă pe alți 18 kilometri.
Marti, 31 Martie 2020 | Intern

Au început lucrările la autostrada Sibiu - Pitești: șantierul a fost deschis pe un lot de 13 kilometri al secțiunii Sibiu - Boița

Ministerul Transporturilor a anunțat startul lucrărilor la autostrada Sibiu - Pitești. Primul șantier este deschis pe un lot de 13 kilometri din cadrul secțiunii Sibiu - Boița, iar lucrările ar trebui finalizate în 3 ani.
Marti, 18 Februarie 2020 | Intern

Autostrada A2 București - Constanța intră în reparații timp de doi ani: vor fi reabilitați 24 de kilometri

Un tronson de 24 de kilometri din autostrada A2 București - Constanța intră în reabilitare pentru o perioadă de doi ani în care rosturile de dilatație vor fi refăcute.
Marti, 04 Februarie 2020 | Intern

Fantezie pe hârtie: Guvernul publică o hartă cu autostrăzile care vor exista în România în 2030

Guvernul a publicat o hartă cu autostrăzile care vor exista în România în anul 2030, iar aceasta include autostrăzile A1 Sibiu - Pitești, A8 Târgu Mureș - Ungheni sau A3 Comarnic - Brașov.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Intern

Autoritățile lansează noi promisiuni: "Autostrăzile Pitești - Sibiu și Comarnic - Brașov vor fi realizate în 5 ani"

Autostrăzile Pitești - Sibiu și Comarnic - Brașov vor fi finalizate în termen de 5 ani, potrivit declarațiilor făcute de premierul României.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Intern

România ar putea inaugura circa 90 de kilometri de autostradă în 2020: aproape toate loturile fac parte din autostrada A3

România ar putea finaliza în acest an aproximativ 90 de kilometri de autostradă, care fac parte în special din autostrada A3, dar și din autostrada A10.
Miercuri, 25 Decembrie 2019 | Intern

România are încă 21 de kilometri de autostradă: lotul 3 al segmentului A1 Lugoj - Deva, inaugurat cu limitare de 80 km/h

Autoritățile au inaugurat în această săptămână lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva cu o limitare de viteză de 80 km/h și cu restricții de tonaj de 7.5 tone.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Intern

61% din lungimea rețelei rutiere a României are durata de funcționare expirată: "Întreaga rețea riscă să fie distrusă"

Ministerul Transporturilor avertizează că 61% din lungimea totală a rețelei rutiere a României are durata de funcționare expirată și că, în absența unor fonduri corespunzătoare, "întreaga rețea va fi distrusă".
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Intern

Proiecte de infrastructură propuse de noul Guvern: autostrăzile Sibiu - Pitești și Comarnic - Brașov, drumul expres Craiova - Pitești și inelul feroviar pentru București

Autostrada Comarnic - Brașov, drumul expres Craiova - Pitești și un inel feroviar în jurul Bucureștiului se numără printre proiectele de infrastructură incluse în noul program de guvernare.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Intern

Dacia: "Prioritățile noastre sunt infrastructura și lupta împotriva invaziei de mașini second-hand în România"

Christophe Dridi, directorul general Automobile Dacia şi Groupe Renault România, consideră că infrastructura rutieră și "lupta împotriva invaziei de mașini second-hand pe străzi" reprezintă prioritățile mărcii de la Mioveni.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Intern

Soluții de compromis: lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva ar putea fi deschis cu o limită de viteză de 80 km/h

Circulația pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva ar putea fi inaugurată în această săptămână cu o restricție de viteză de 80 km/h, ca urmare a numeroase probleme care trebuie remediate.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Intern

Circulația pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva ar putea fi inaugurată în octombrie: "Vom dechide lotul chiar dacă are probleme"

Ministerul Transporturilor susține că circulația pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva ar putea fi inaugurată în săptămâna 14-20 octombrie, chiar dacă există în continuare numeroase probleme la suprafața asfaltică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Septembrie 2019 | Intern

Deschiderea circulației pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva va fi amânată: a apărut o fisură de 15 metri lungime

Lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva nu va putea fi deschis circulației în luna septembrie după apariția unei fisuri de 15 metri lungime și un centimetru lățime din cauza unor probleme la terasament.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | Intern

Circulația pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva va fi inaugurată în septembrie: tronsonul are o lungime de 21 de kilometri

Ministerul Transporturilor susține că va inaugura circulația rutieră pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva până la sfârșitul lunii septembrie.
Vineri, 16 August 2019 | Intern

România are încă 22 de kilometri de autostradă: circulația rutieră pe lotul 4 din autostrada A1 Lugoj - Deva a fost inaugurată

Circulația rutieră pe cei 22 de kilometri ai lotului 4 din cadrul autostrăzii A1 Lugoj - Deva a fost inagurată în această săptămână, în ciuda unui conflict cu constructorul unui lot învecinat pe care se află nodul de legătură cu rețeaua de drumuri naționale.
Marti, 13 August 2019 | Intern

România a finalizat încă 22 de kilometri de pe autostrada A1 Lugoj - Deva: șoferii nu pot circula din cauza problemelor de calitate la un alt tronson

Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva a fost recepționat de autorități, însă nu poate fi deschis circulației din cauza faptului că tronsonul învecinat are o serie de probleme de calitate.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Intern

Infrastructura rutieră a României în 2018: o treime dintre drumuri sunt pietruite și de pământ și doar 4.6% dintre drumurile naționale sunt autostrăzi

Aproximativ o treime dintre drumurile publice din România sunt pietruite și acoperite cu pământ, în timp ce autostrăzile reprezintă doar 4.6% din lungimea totală a drumurilor naționale.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Intern

Autostrada Sibiu - Pitești a primit acordul de mediu: există 51 de zone cu risc de alunecări de teren

Ministerul Mediului a emis acordul de mediu pentru autostrada Sibiu - Pitești și a identificat 51 de zone în care există pericolul unor alunecări de teren.
Vineri, 28 Decembrie 2018 | Intern

Autoritățile susțin că vor inaugura 102 kilometri de autostradă în 2019: pe listă se află Lugoj - Deva și Sebeș - Turda

Autoritățile promit că în 2019 vor inaugura circulația pe 43 de kilometri de pe autostrada A1 Lugoj - Deva, 41 de kilometri de pe autostrada A10 Sebeș-Turda și 18 kilometri de pe autosrada A3 Iernut-Chețani.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Intern

Detalii despre autostrada Ploiești - Brașov: autoritățile susțin că lucrările vor începe în 2019 și se vor încheia în 2023

Autoritățile susțin că autostrada Ploiești - Brașov va fi construită în numai 4 ani în perioada 2019-2023, iar accesul va fi realizat prin plata unei taxe de circa 34 de lei pentru 100 de kilometri.

Tag-uri similare

Romania, autostrazi in Romania, autostrazi Romania, CNADNR, Autostrada A2, autostrada A1, taxe Romania, taxe autostrazi, taxa autostrazi romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru