Autostrazi in Romania

Marti, 26 Ianuarie 2016 | Intern

Contractul pentru autostrada Sibiu - Piteşti rămâne în vigoare: "Lucrările pot fi terminate în 2021"

Autorităţile par că se joacă cu termenul pentru finalizarea autostrăzii Sibiu - Piteşti. Chiar dacă finanţarea europeană a proiectului este în pericol, Ministerul Transporturilor susţine că autostrada ar putea fi inaugurată în 2021.
Luni, 25 Ianuarie 2016 | Intern

Parada cifrelor: România ar trebui să aibă încă 95 de kilometri de autostradă în 2016, cei mai mulţi pe traseul Sibiu - Nădlac

România şi-a planificat inaugurarea a 95 de kilometri de autostradă în 2016. Deloc surprinzător, cei mai mulţi sunt de pe traseul Sibiu - Nădlac.
Luni, 18 Ianuarie 2016 | Intern

Noi facilităţi pe autostrada Bucureşti - Ploieşti: 3 spații pentru servicii şi 3 parcări de scurtă durată vor fi construite în 6 luni

Trei spaţii de servicii şi trei parcări de scurtă durată vor fi construite în termen de şase luni pe autostrada Bucureşti - Ploieşti.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | Intern

Cum să îngropi autostrada spre munte: statul a respins toate ofertele pentru Comarnic - Braşov

Şansele ca România să aibă o autostradă Bucureşti - Braşov au scăzut dramatic după ce statul a respins toate ofertele depuse pentru studiile de fezabilitate pentru sectorul Comarnic - Braşov.
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Intern

Mai avem de aşteptat: patru autostrăzi care leagă Timişoara de Sibiu, amânate pentru 2018

Patru autostrăzi care ar trebui să facă legătura între Timişoara şi Sibiu au fost amânate pentru 2018, deşi ar fi trebuit inaugurate în cursul anului 2016.
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Intern

Se pregătesc taxe pe autostrăzile Bucureşti - Piteşti şi Bucureşti - Constanţa, după lucrări de reabilitare

Autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti şi A2 Bucureşti - Constanţa vor fi reabilitate, iar companiile private care vor reface drumurile vor putea impune taxe pentru şoferi. Din plan face parte şi construcţia centurii de sud a Bucureştiului.
Marti, 12 Ianuarie 2016 | Intern

Autostrada Sibiu - Piteşti, în pericol: toate lucrările de până acum trebuie refăcute pentru a obţine finanţare europeană

Consultantul Uniunii Europene recomandă refacerea studiilor de fezabilitate realizate pentru autostrada Sibiu - Piteşti pentru ca România să obţină fonduri nerambursabile.
Duminica, 10 Ianuarie 2016 | Intern

Previzibil, avem un nou termen pentru autostrada Sibiu - Piteşti: 2023

Chiar credeaţi că lucrările la autostrada Sibiu - Piteşti vor fi terminate în 2020? Autorităţile ne "liniştesc": cel mai important proiect de infrastructură ar putea fi gata abia la sfârşitul anului 2023.
Miercuri, 30 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada Bucureşti - Ploieşti: trei benzi pe sens şi trotuare pietonale pentru primii 3 kilometri din Capitală

Cei 3 kilometri de drum care vor lega Bucureştiul de Autostradă A3 vor avea trei benzi pe sens, trotuare şi sistem de iluminare. Lucrările ar trebui finalizate în 2017.
Sambata, 19 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada Sibiu - Piteşti va avea 9 tuneluri, dintre care unul de aproape 3 kilometri

Autostrada Sibiu - Piteşti va trece prin Curtea de Argeş, va face legătura cu Râmnicu Vâlcea şi va avea nu mai puţin de 9 tuneluri, dintre care unul de 2.8 kilometri.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Intern

Rugăminţile Ford se fac auzite? Autorităţile promit finanţare pentru autostrada Piteşti - Craiova

Proiectul de buget al Ministerului Transporturilor prevede alocarea unor sume de bani inclusiv pentru autostrada Piteşti - Craiova solicitată insistent de Ford.
Vineri, 11 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada Timişoara - Lugoj ar putea fi inaugurată în decembrie 2015, fără însă ca refugiile să fie finalizate

Un segment de 25 de kilometri de autostradă care va lega Timişoara de Lugoj este aproape gata şi ar putea fi inaugurat în decembrie 2015, cu 7 luni mai devreme decât prevede contractul, însă fără ca spaţiile de refugii să fie terminate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Decembrie 2015 | Intern

Nici n-au început lucrările şi apar primele scandaluri: "Autostrada Sibiu - Piteşti ne încurcă"

Primarii localităţilor pe lângă care va trece viitoarea autostradă Sibiu - Piteşti sunt nemulţumiţi de schimbarea traseului iniţial, întrucât acest lucru încurcă planurile de dezvoltare urbană.
Miercuri, 09 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada penală: DNA anchetează Orăştie - Sibiu pentru corupţie

După ce o porţiune de 200 de metri a fost demolată, întreaga autostrada Orăştie - Sibiu este anchetată de Direcţia Naţională Anticoroptie pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Intern

Şeful autostrăzilor a fost dat afară. "Vom investi banii eficient"

Narcis Neaga a fost demis din fruntea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi va fi înlocuit temporar de directorul interimar al reţelei de metrou din Bucureşti, înainte de instalarea unui management privat.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Intern

Promisiuni fără fundament: lucrările la autostrada Piteşti - Sibiu nu pot începe în 2016 decât cu acordul UE

Autorităţile s-au grăbit să promită că lucrările la autostrada Sibiu - Piteşti vor începe în 2016, fără să ia în calcul că acest lucru va fi imposibil fără un acord din partea Comisiei Europene.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | Intern

Guvernul visează frumos: autostrăzile Comarnic - Braşov şi Piteşti - Craiova, printre priorităţile României pentru 2035

Autostrăzile Comarnic - Braşov, Piteşti - Craiova şi una care să lege Bucureştiul de Moldova se numără printre priorităţile României pentru anul 2035.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Intern

Un nou Guvern, noi promisiuni: autostrada Sibiu - Piteşti şi una care leagă Moldova de Transilvania au devenit prioritare

Autorităţile afirmă că în cadrul bugetului pentru 2016 vor aloca bani pentru începerea lucrărilor la Autostrada Sibiu - Piteşti, dar şi că vor lega Moldova de Transilvania printr-un astfel de drum rapid.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | Intern

Construcţia de autostrăzi, în pericol? Bugetul pentru 2016 ar putea fi redus cu peste 40%

Proiectele majore de infrastructură, inclusiv construcţia de autostrăzi, ar putea avea de suferit în 2016 dacă bugetul Ministerului Transporturilor, în scădere cu 41.3%, va fi aprobat de noul guvern.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Intern

Lucrările la Autostrada Sibiu - Piteşti încep în 2016, cu un an mai devreme decât planurile iniţiale

Autorităţile sunt decise să înceapă lucrările la Autostrada Sibiu - Piteşti în 2016, cu un an mai devreme decât planurile stabilite iniţial.

Tag-uri similare

Romania, autostrazi in Romania, autostrazi Romania, CNADNR, Autostrada A2, autostrada A1, taxe Romania, taxe autostrazi, taxa autostrazi romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru