Autostrazi in Romania

Joi, 12 Noiembrie 2015 | Intern

Efectul autostrăzilor demolate: anchetă penală pentru lipsa de verificare a lucrărilor

Compania Naţională de Autostrăzi este suspectată de fapte penale cu privire la modul în care a supravegheat lucrările la Autostrada Orăştie - Sibiu şi la refuzul de a rezilia contractul în ciuda semnalării unor probleme.
Marti, 10 Noiembrie 2015 | Intern

Se îngroaşă gluma: România ar putea demola încă o secţiune de autostradă: Lugoj - Deva

Autostrada Lugoj - Deva va fi închisă traficului, iar un segment al acesteia va fi demolat şi refăcut în totalitate din cauza calităţii precare a materialelor de construcţii, potrivit unor surse ale autorităţilor. Vestea vine la scurt timp după închiderea din acelaşi motiv a Autostrăzii Orăştie - Sibiu.
Sambata, 07 Noiembrie 2015 | Intern

Autostrada Sibiu - Pitești: Statul propune 5 variante, tu poți vota traseul preferat

Autoritățile au prezentat 5 variante pentru Autostrada Sibiu - Pitești și te invită să votezi traseul pe care îl preferi. Construcția autostrăzii va avea loc în perioada 2017-2020.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Intern

Şeful CNADNR: "Din 2015 vrem să introducem o taxă pentru autostrăzile A1 şi A2"

Autostrăzile A1 şi A2 vor avea acces cu taxă din 2015, anunţă Digi 24. Vestea vine de la Narcis Neagu, director general CNADNR, care a discutat despre subiect în cadrul unei conferinţe organizate de Ziarul Financiar.

Tag-uri similare

Romania, autostrazi in Romania, autostrazi Romania, CNADNR, Autostrada A2, autostrada A1, taxe Romania, taxe autostrazi, taxa autostrazi romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru