Autostrazi in Romania

Marti, 29 Noiembrie 2016 | Intern

Ne pregătim de iarnă: trei sferturi dintre drumurile naţionale şi autostrăzi riscă să fie blocate dacă ninge abundent

Peste 75% dintre drumurile naţionale riscă să fie blocate în cazul unor ninsori abundente, inclusiv cele care leagă Bucureştiul de zonele montane şi de Moldova. Pe listă se află şi autostrăzile A1 şi A2.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Intern

Traseul autostrăzii Sibiu-Piteşti a fost avizat: 6 tuneluri şi 10 noduri rutiere pentru drumul care va lega cele două orașe

Autorităţile au avizat traseul integral al autostrăzii Sibiu-Piteşti, care va include cel puţin 6 tuneluri şi 10 noduri rutiere pe o lungime totală de circa 123 de kilometri.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Intern

Traseul autostrăzii A3 Transilvania a fost modificat: Braşovul va avea legătură directă cu Sibiul. Autostrada A10 dispare

Tronsonul Făgăraş - Sighişoara - Târgu Mureş din cadrul autostrăzii A3 Transilvania nu se va mai realiza, întrucât traseul a fost schimbat pe noua ruta Braşov - Sibiu - Sebeş - Turda.
Vineri, 21 Octombrie 2016 | Intern

Pleci la mare în toamna asta? Traficul pe autostrada Bucureşti - Constanţa, restricţionat la o bandă pe sens cu 60 km/h între Lehliu şi Feteşti

Au început lucrările de reparaţii la autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, din cauza cărora traficul rutier va fi restricţionat la o bandă pe sens cu 60 km/h între Lehliu şi Feteşti până în 15 noiembrie.
Luni, 10 Octombrie 2016 | Intern

Undă verde pentru autostrada demolată: lotul 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu se redeschide în 10 octombrie

Autostrada Orăştie - Sibiu, demolată pe o lungime de câteva sute de metri ca urmare a surpării terenului, va fi redeschisa traficului luni, 10 octombrie.
Marti, 04 Octombrie 2016 | Intern

Pe hârtie totul este perfect: lista autostrăzilor şi drumurilor expres pe care România vrea să le construiască până în 2036

Autostrada Montană, Autostrada Moldova şi Drumurile Expres Muntenia, Dobrogea şi Brasovia ar trebui să completeze infrastructura rutieră a României până în 2036.
Marti, 27 Septembrie 2016 | Intern

Autostrada Sibiu - Orăştie rămâne închisă pe termen nelimitat: autorităţile dau vina pe ploi

Circulaţia pe lotul 3 al autostrăzii Sibiu - Orăştie nu va fi reluată la sfârşitul lunii septembrie, aşa cum fusese planificat iniţial, iar autorităţile dau vina pe ploi pentru nefinalizarea la timp a lucrărilor.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | Intern

Promisiuni pentru Dacia şi Ford: autostrăzile Piteşti - Sibiu şi Craiova - Piteşti vor fi inagurate în 2021 şi, respectiv, 2020

Dacia şi Ford primesc noi promisiuni în privinţa infrastructurii. Autostrăzile Piteşti - Sibiu şi Craiova - Piteşti ar urma să fie inagurate în 2021 şi, respectiv, 2020.
Marti, 16 August 2016 | Intern

Promisiuni fanteziste: România va construi 300 de kilometri de autostradă în doi ani şi va ajunge la o reţea de 1.000 de kilometri în 2018

Autorităţile susţin că până la jumătatea anului 2018 România va avea peste 1.000 de kilometri de autostradă, însă acest lucru presupune inaugurarea a 300 de kilometri într-un interval de numai 2 ani.
Vineri, 05 August 2016 | Intern

Un nou "succes" al construcţiei de autostrăzi: un pasaj de pe Lugoj - Deva are înălţimea prea mică

Un pasaj de pe autostrada Lugoj - Deva care trece pe deasupra unui drum naţional are o înălţime mai mică decât cea prevăzută în contract şi nu permite trecerea camioanelor pe sub el.
Marti, 02 August 2016 | Intern

"Autostrada demolată" ar trebui reconstruită complet: o asociaţie de ingineri dezvăluie grave probleme de construcţie pe tronsonul Orăştie - Sibiu

Asociaţia Construim România avertizează că autostrada Orăştie - Sibiu are grave probleme de construcţie şi propune realizarea unor viaducte si tunele artificiale pentru a reduce pericolul unor alunecări de teren.
Joi, 21 Iulie 2016 | Intern

Fără autostrăzi noi în 2016: un singur tronson dintre cele 8 în execuţie va fi finalizat, dar nu se va putea circula pe el

Un singur tronson de autostradă dintre cele 8 aflate în prezent în stadiu de execuţie poate fi terminat până la sfârşitul anului, însă nu se va putea circula pe el.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 31 Mai 2016 | Intern

Prima autostradă "în regie proprie": segmentul Sibiu - Orăştie va fi redat în folosinţă în septembrie după lucrări de reparaţii realizate de stat

Autostrada Sibiu - Orăştie, care a fost închisă din cauza surpării unei porţiuni de 200 de metri, va fi redeschisă traficului în septembrie, după finalizarea reparaţiilor realizate de Compania Naţională de Autostrada şi Drumuri Naţionale.
Joi, 05 Mai 2016 | Intern

Mai bine mai târziu decât niciodată: încep lucrările pentru 37 de kilometri de autostradă pe tronsonul Ogra - Câmpia Turzii din cadrul A3

Lucrările la trei tronsoane de autostradă cu lungimea totală de 37 de kilometri de pe A3 Bucureşti - Borş sunt pe punctul de a începe şi ar trebui finalizate cel târziu în septembrie 2017.
Miercuri, 27 Aprilie 2016 | Intern

Pe autostradă cu 60 km/h: circulaţia pe A6, restricţionată din cauza unor alunecări de teren

Circulaţia pe autostrada A6, care face legătura între Lugoj şi autostrada A1, a fost restricţionată la numai 60 km/h din cauza unor alunecări de teren survenite în urma ploilor.
Joi, 07 Aprilie 2016 | Intern

Autostrada Transilvania, mai aproape de realitate: contractul pentru ultimul lot a fost semnat

Autorităţile au semnat contractul pentru construcţia segmentului de autostrada Iernut - Cheţani cu o lungime de 18 kilometri din cadrul autostrăzii Transilvania. Lucrările vor dura un an.
Joi, 17 Martie 2016 | Intern

Mai puţină birocraţie: autostrăzile vor fi construite cu până la doi ani mai repede

Durata de construcţie a unei autostrăzi se va micşora cu până la doi ani după ce Guvernul a eliminat numeroase obstacole birocratice în obţinerea autorizaţiilor şi avizelor.
Miercuri, 09 Martie 2016 | Intern

Promisiuni electorale: primele două tronsoane din autostrada Sibiu - Piteşti ar putea fi inaugurate în 2019

Tronsoanele Piteşti - Curtea de Argeş şi Sibiu - Câineni din cadrul autostrăzii Piteşti - Sibiu ar putea fi deschise traficului în 2019, înainte ca întregul drum să fie finalizat în 2021.
Marti, 09 Februarie 2016 | Intern

După "faptă", şi răsplată: CNADNR acordă bonusuri de 21 de milioane de lei, deşi a inaugurat doar 46 de kilometri de autostradă

Compania Naţională de Autostrăzi vrea să acorde angajaţilor bonusuri de 21 de milioane de lei, deşi anul trecut a reuşit contra-performanţa de a inaugura doar 46 de kilometri de autostradă şi de a închide un lot de 22 de kilometri.
Joi, 04 Februarie 2016 | Intern

Autostrada fisurată: Orăştie - Sibiu a crăpat pe încă 300 de metri, deşi este închisă traficului

Autostrada Orastie-Sibiu tinde să devină coşmarul autorităţilor: o porţiune de 300 de metri din apropierea zonei care a fost demolată suferă de crăpături, deşi a fost închisă traficului de anul trecut.

Tag-uri similare

Romania, autostrazi in Romania, autostrazi Romania, CNADNR, Autostrada A2, autostrada A1, taxe Romania, taxe autostrazi, taxa autostrazi romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru