Pleci la mare în toamna asta? Traficul pe autostrada Bucureşti - Constanţa, restricţionat la o bandă pe sens cu 60 km/h între Lehliu şi Feteşti

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 21.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au început lucrările de reparaţii la autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, din cauza cărora traficul rutier va fi restricţionat la o bandă pe sens cu 60 km/h între Lehliu şi Feteşti până în 15 noiembrie.

Drumul până la mare va dura mai mult în această toamnă, după ce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), desprinsă din fosta CNADNR, a anunţat o serie de lucrări de reparaţii la autostrada A2, care leagă Bucureştiul de Constanţa.

Astfel, lucrările vor avea loc între localităţile Lehliu şi Feteşti, mai exact între km 96 - km 117+500, pe o lungime totală de peste 21 de kilometri. Pe această porţiune a autostrăzii, şoferii vor circula pe o singură bandă pe sens, iar viteza maximă va fi limitată la numai 60 km/h.

Urmareste Automarket
"CNAIR anunţă că se vor executa lucrări de întreţinere periodică (aşternere covoare asfaltice) pe autostrada A2, pe sectorul cuprins între km 96+000 - km 117+500, tronson Lehliu – Feteşti.
Aceste lucrări vor implica restricţionarea traficului rutier prin devierea circulaţiei de pe o cale pe cealălaltă cale."

"De asemenea, pe sectoarele pe care circulaţia se va desfăşura temporar deviat alternativ (de pe un sens pe celălalt) viteza de deplasare a autovehiculelor este limitată la 60 km/h", precizează instituţia într-un comunicat de presă.

Lucrările vor costa 12 milioane de lei şi ar trebui terminate în 15 noiembrie, însă finalizarea unor astfel de proiecte este frecvent amânată în România. În plus, ritmul lucrărilor va depinde şi de vremea din următoarea lună, o perioadă mai lungă cu ploi putând duce la o creştere a timpului de execuţie.

Via CNAIR

Comentarii (1)

  • andrei
    eu zic sa o puneti la 30, ce sa ne mai complicam?
    adica ok, o banda, dar e in afara orasului, ce, nu se poate merge cu 80-90 pe ea?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru