Autostrada Sibiu - Orăştie rămâne închisă pe termen nelimitat: autorităţile dau vina pe ploi

de Daniel Popescu
Marti, 27.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Circulaţia pe lotul 3 al autostrăzii Sibiu - Orăştie nu va fi reluată la sfârşitul lunii septembrie, aşa cum fusese planificat iniţial, iar autorităţile dau vina pe ploi pentru nefinalizarea la timp a lucrărilor.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţase că lotul 3 al autostrăzii Sibiu - Orăştie, care fusese demolat pe o porţiune de 200 de metri, va fi redat din nou circulaţiei până la sfârşitul lunii septembrie.

Cu toate acestea, autorităţile au anunţat marţi că acest lucru nu va fi posibil din cauza faptului că lucrările nu au fost finalizate la timp, iar CNADNR susţine că această problemă a apărut din cauza ploilor abundente din ultima perioadă.

"Având în vedere că în ultima perioadă de timp pe zona Orăstie-Sibiu a plouat 11 zile, CNADNR anunţă că decalează termenul de finalizare a lucrărilor la lotul 3 Cunţa -Sălişte. În graficul de execuţie conform prognozei meteo, CNADNR prevăzuse o perioadă de 5 zile cu ploaie, întârzierea fiind dată de dublarea perioadei în care nu s-au putut efectua lucrări specifice", afirmă autorităţile.

Cu toate acestea, CNADNR nu a menţionat un nou termen de finalizare, iar un clip video publicat de Asociaţia Pro Infrastructura arată că lucrările sunt departe de a fi încheiate.

La începutul lunii august, Asociaţia Construim România avertiza că autostrada Orăştie - Sibiu are grave probleme de construcţie şi propunea realizarea unor viaducte şi tunele artificiale pentru a reduce pericolul unor alunecări de teren.

Via CNADNR

Comentarii (9)

  • Mincinosii mincinosilor. Cica a plouat 11 zile, cand colo cred ca am avut cea mai frumoasa luna septembrie din ultimii ani. Chiar si asa, ar fi o diferenta de 6,7 zile, dar ei nu sunt in stare sa dea un termen. Ca sa nu mai zic de coruptia lor cand vine vorba de separatoarele de sens pe cluj turda si in paniceni unde e dezastru. Eu zic ca la fel de binevenit ar fi un protest al transportatorilor si pentru rusinea pitesti-nadlac.
    17 1
  • Arata la tv ca in toata tara e seceta, iar astia au probleme cu ploile :)))))))
    17 1
  • Cand vad colina aia fara niciun pom inradacinat in ea, parca imi vine greu sa cred ca nu va pleca la vale usor usor. La ploaie masiva chiar si 10 cm daca se duce la vale va fi dezastru....
    14 0
  • Fuck CNADNR.
    6 1
  • Si pana atunci nu a fost suficient de insorit? Voiau sa se apuce de vacanta de vara in ultimul weekend?
    4 1
  • Lucian
    Alta conducere ... mereu ACEEASI PROSTEALA PE FATA a poporului si ACELEASI MINCIUNI NESIMTITE acceptate de guvern!
    5 2
  • aleics
    de ce nu ma mira ... daca o sa se circule la anul pe ea sa zicem merci.
    4 1
  • MALTOVA
    cred ca la infrastructura se fura si se va fura cel mai mult , de ce sa se faca o treaba buna , de unde mai vin banii pe urma .
    4 1
  • Waauuuuu,care ploi frate!..,.???pina si regia noastra de apa care fura in draci la m. Cub de apa a ramas fara grai la umflarea facturii cu apa de ploaie evacuata de canalizari...si credeti-ma astia sint cei mai mari hoti din toate firmele de utilitati....asa ca ce spune cnadr-ul e dejade domeniul sf...si apropo astia cred ca sint mai tari chiar si decit dna-ul...sper ca nu pt mult timp,poate-si gasesc si n3scaiva timp pt jmenarii astia
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru