Sibiu-Orastie

Marti, 27 Septembrie 2016 | Intern

Autostrada Sibiu - Orăştie rămâne închisă pe termen nelimitat: autorităţile dau vina pe ploi

Circulaţia pe lotul 3 al autostrăzii Sibiu - Orăştie nu va fi reluată la sfârşitul lunii septembrie, aşa cum fusese planificat iniţial, iar autorităţile dau vina pe ploi pentru nefinalizarea la timp a lucrărilor.
Marti, 02 August 2016 | Intern

"Autostrada demolată" ar trebui reconstruită complet: o asociaţie de ingineri dezvăluie grave probleme de construcţie pe tronsonul Orăştie - Sibiu

Asociaţia Construim România avertizează că autostrada Orăştie - Sibiu are grave probleme de construcţie şi propune realizarea unor viaducte si tunele artificiale pentru a reduce pericolul unor alunecări de teren.
Marti, 31 Mai 2016 | Intern

Prima autostradă "în regie proprie": segmentul Sibiu - Orăştie va fi redat în folosinţă în septembrie după lucrări de reparaţii realizate de stat

Autostrada Sibiu - Orăştie, care a fost închisă din cauza surpării unei porţiuni de 200 de metri, va fi redeschisă traficului în septembrie, după finalizarea reparaţiilor realizate de Compania Naţională de Autostrada şi Drumuri Naţionale.
Miercuri, 09 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada penală: DNA anchetează Orăştie - Sibiu pentru corupţie

După ce o porţiune de 200 de metri a fost demolată, întreaga autostrada Orăştie - Sibiu este anchetată de Direcţia Naţională Anticoroptie pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă.
Miercuri, 26 August 2015 | Intern

CNADNR își remediază greșelile: secțiunea cu probleme a autostrăzii Sibiu-Orăștie este în reparații

După ce a concediat un oficial pe motiv că a anunțat că o secțiune a autostrăzii Sibiu-Orăștie este periculoasă, CNADNR a inițiat restricții de circulație pe acel sector și a demarat o reparație.
Miercuri, 12 August 2015 | Intern

CNADNR a suspendat din funcție directorul care a declarat că autostrada Sibiu-Orăștie este periculoasă

Alin Goga, directorul adjunct de investiții din cadrul Direcției Drumuri și Poduri Craiova, a fost suspendat din funcția de la CNADNR după ce a declarat că un segment al autostrăzii Sibiu-Orăștie este periculos și ar trebui închis circulației.
Marti, 28 Iulie 2015 | Intern

Fost ministru al Transporturilor: "Trebuie oprită circulația pe lotul 3 din autostrada Sibiu-Orăștie"

Alexandru Nazare, un fost Ministru al Transporturilor, a declarat că lotul trei din Autostrada Sibiu-Orăștie este periculos pentru cei care îl parcurg și că ar trebui oprită circulația pe acesta pentru siguranța cetățenilor.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Intern

Ultimul segment al autostrăzii Sibiu-Orăştie va fi finalizat în luna noiembrie

Lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie, ultimul necesar completării traseului de 92 de kilometri, va fi dat în folosinţă până la finele lunii noiembrie, promite Dan Şova, Ministrul Transporturilor.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Intern

Autostrada Sibiu-Orăştie va fi inaugurată în 19 decembrie

Reţeaua de autostrăzi din România va primi un nou segment, de 70 de kilometri, care leagă Sibiu de Orăştie. Acesta va fi inaugurat în 19 decembrie, titrează Hotnews.

Tag-uri similare

Autostrazi, autostrada, autostrazi Romania, Sibiu-Orastie, Autostrada Sibiu Orastie, autostrazi noi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru