Lucrările de reabilitare la autostrada București - Constanța vor continua pe tot parcursul verii: "Avem șansa fantastică să terminăm lucrările în noiembrie"

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Luni, 04.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lucrările de reparație pe sectorul București - Fundulea al autostrăzii A2 către Constanța vor continua pe tot parcursul verii cu scopul ca acestea să fie finalizate în luna noiembrie.

La jumătatea lunii februarie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că va începe un program de reabilitare a autostrăzii A2 București - Constanța, pe sectorul București - Fundulea, care va avea o durată totală de doi ani.

Lucrările de pe tronsonul cuprins între km 12 și km 17 au fost finalizate la începutul lunii aprilie, astfel că în prezent a mai rămas de reabilitat un tronson cuprins între km 17 și km 36.

Planul inițial al autorităților era ca lucrările să fie oprite în perioada 1 iunie - 1 septembrie pentru sezonul estival, însă restricțiile de circulație impuse de pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 au determinat autoritățile să regândească strategia.

Astfel, lucrările vor continua pe tot parcursul verii, pentru ca proiectul de reabilitare să fie încheiat în cursul lunii noiembrie.

"Se va lucra pe tot parcursul acestui an. Nu vom opri lucrările pentru că avem șansa fantastică să putem finaliza la sfârșitul lunii noiembrie o lucrare care trebuia finalizată undeva la jumătatea anului viitor", a explicat Ovidiu Bărbier, director general adjunct al CNAIR.

Proiectul prevede frezarea a 8 centimetri din dalele de beton de pe sectorul de drum afectat,consolidarea fisurilor active și repararea rosturilor degradate.

Via G4 Media

Comentarii (3)

  • Înainte se spunea ei se fac ca ne plătesc noi ne facem ca muncim... acum doar ...noi ne facem ca lucram...pana in Noiembrie sa terminam... apoi o închidem ca vine zăpada...
    6 1
  • Sanse fantastice sunt in fiecare zi. Important e sa le fructifici.
    11 0
  • @ioeugen
    acum noi heitarim si ne facem ca suntem inteligenti
    din adancul rarunchilor oricand si la orice
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru