A2

Joi, 21 Martie | Masini electrice si hibride

Audi va lansa o mașină electrică accesibilă în 2027: va fi „minunată și unică”

Gernot Döllner, CEO-ul Audi, a confirmat oficial că marca germană va lansa un viitor model electric accesibil. Acesta este descris de către șeful companiei ca fiind „minunat și unic”. Lansarea va avea loc în 2027.
Luni, 30 Mai 2022 | Intern

Autostrada Soarelui, închisă pe timpul nopții, pe sensul către Constanța

Autostrada Soarelui va fi închisă pe timpul nopții, pe sensul către Constanța, pentru o perioadă de 7 zile, anunță centrul INFOTRAFIC. Circulația va fi deviată pe categorii de vehicule.
Vineri, 13 August 2021 | Intern

Centura București va fi lărgită la patru benzi între A2 și DN5: licitația a fost lansată

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat vineri licitația pentru studiul de fezabilitate necesar lărgirii la patru benzi a tronsonului din Centura București cuprins între A2 și DN5.
Marti, 19 Mai 2020 | Intern

Autoritățile au finalizat reabilitarea unui nou tronson din autostrada A2 București - Constanța: urmează noi restricții pe alte sectoare

Autoritățile au finalizat reasfaltarea unui tronson de 8 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța, iar în perioada următoare vor fi impuse retrictii pe un nou tronson de 11 kilometri.
Luni, 04 Mai 2020 | Intern

Lucrările de reabilitare la autostrada București - Constanța vor continua pe tot parcursul verii: "Avem șansa fantastică să terminăm lucrările în noiembrie"

Lucrările de reparație pe sectorul București - Fundulea al autostrăzii A2 către Constanța vor continua pe tot parcursul verii cu scopul ca acestea să fie finalizate în luna noiembrie.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Intern

Reabilitarea unui prim sector de pe autostrada A2 București - Constanța s-a încheiat: porțiunea dintre kilometri 12 și 17 a fost redeschisă traficului

Lucrările la tronsonul dintre kilometri 12 și 17 ai autostrăzii A2 București - Constanța au fost finalizate, iar porțiunea de drum a fost redeschisă traficului. Lucrările vor continua însă pe alți 18 kilometri.
Marti, 18 Februarie 2020 | Intern

Autostrada A2 București - Constanța intră în reparații timp de doi ani: vor fi reabilitați 24 de kilometri

Un tronson de 24 de kilometri din autostrada A2 București - Constanța intră în reabilitare pentru o perioadă de doi ani în care rosturile de dilatație vor fi refăcute.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Intern

Autostrada Bucuresti-Constanţa va primi perdele forestiere împotriva viscolului

Autorităţile vor instala o perdea forestieră pe tronsonul Cernavodă-Feteşti al Autostrăzii A2. Primul tronson va avea o lungime de 11 kilometri şi o grosime situată între 11 şi 30 de metri, pentru protecţia împotriva viscolului.
Joi, 05 Septembrie 2013 | Intern

Autostrada A2: Taxa de pod a fost reintrodusă

Suspendarea temporară a plăţii taxei de pod pe Autostrada A2 a expirat. Măsura avea rolul de a reduce cozile formate în staţia de taxare, pentru a înlesni traficul spre staţiunile de pe litoral.
Joi, 27 Iunie 2013 | Intern

Autostrada A2: Taxa de pod va fi eliminată în weekend-urile din vară

Taxa de pod va fi eliminată în ultimele trei zile ale săptămânii pe Autostrada Soarelui, informează Digi24. Măsura are scopul de a fluidiza traficul şi va fi derulată de mâine până pe 31 august.
Marti, 28 Mai 2013 | Intern

Sorin Oprescu: "Voi finaliza trei proiecte mari de infrastructură rutieră în Bucureşti până în 2016"

Sorin Oprescu, Primarul Capitalei, a participat astăzi la evenimentul Mediafax care viza subiectul "Oraşele de mâine". Primarul a anunţat proiectele pe care le va finaliza până în 2016, când i se va încheia mandatul.
Marti, 19 Martie 2013 | Intern

CNADNR: Tariful de concesiune va înlocui rovinieta pe anumite sectoare de drum

Reprezentanţii CNADNR ne-au dat detalii exclusive despre viitorul tarif de concesiune, care va fi aplicat doar pe anumite segmente de drum din România.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Ianuarie 2013 | Modele noi

Audi a anulat succesorul lui A2

Surse din cadrul companiei Audi susţin că versiunea de serie a conceptului care prefigura un succesor al lui A2 a fost anulată. Acest model era aşteptat să debuteze în 2015.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Intern

România: Autostrada Soarelui a fost finalizată după 30 de ani

La 30 de ani de la începerea lucrărilor, Autostrada A2, a doua din România, a fost finalizată astăzi, după ce ultimul tronson, care leagă Cernavodă de Medgidia a fost dat în folosinţă.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Intern

Permisul de conducere pentru mopede va fi obligatoriu

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi ordonanţa care prevede obligativitatea permisului de conducere pentru scutere şi mopede. Conducătorul necesită acest permis doar dacă nu are deja un permis de conducere pentru alte categorii de vehicule.
Joi, 13 Septembrie 2012 | Intern

Poliţia Rutieră: "Din 2013 va fi obligatoriu permisul de conducere şi pentru mopede"

Era mopedelor care pot fi conduse fără permis se apropie de sfârşit. Peste cinci luni, oricine va fi prins conducând un moped fără permis de conducere adecvat se va alege cu dosar penal, anunţă reprezentanţii Poliţiei Rutiere.
Joi, 17 Martie 2011 | Modele noi

Audi pregăteşte un urmaş al lui A2?

Potrivit unei surse din cadrul mărcii Audi, nemţii au ajuns departe cu dezvoltarea succesorului spiritual al lui Audi A2. Succesorul spiritual va fi construit cu o nouă platformă şi va avea o masă apropiată de 800 kilograme.
Vineri, 07 Mai 2010 | Modele noi

Audi A2 se va intoarce pe piata in 2012

Viitorul Audi A2 va prelua platforma si motorizarile lui A1 si va debuta pe piata in 2012. Modelul respectiv va fi oferit si in versiune electrica, urmand sa utilizeze un sistem similar cu cel prezent pe conceptul A1 e-tron.
Marti, 09 Martie 2010 | Modele noi

Audi va dezvolta un succesor al lui A2

Audi va lansa un succesor al lui A2 in anul 2014, care va fi dezvoltat pe platforma lui A1. Modelul va fi disponibil ulterior si intr-o versiune electrica.
Miercuri, 25 Martie 2009 | Modele noi

Noul Audi A2 este deja in stadiul de concept

Potrivit unei surse din cadrul companiei Audi, noul A2 a ajuns in stadiul de concept, iar inginerii au inceput testele asupra acestui model.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, VW, Concept, vehicule electrice, Audi A1, Audi A3, Geneva 2010, A3, A1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru