Audi va lansa o mașină electrică accesibilă în 2027: va fi „minunată și unică”

de Tiberiu Safta
Joi, 21.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gernot Döllner, CEO-ul Audi, a confirmat oficial că marca germană va lansa un viitor model electric accesibil. Acesta este descris de către șeful companiei ca fiind „minunat și unic”. Lansarea va avea loc în 2027.

Începând din 2026, Audi va lansa modele noi, exclusiv electrice. Odată cu această tranziție, marca germană are în plan să lanseze și un nou model electric accesibil. Această informație a fost confirmată chiar de către Gernot Döllner, șeful Audi, pentru publicația britanică Autocar.

Despre viitorul model electric, acesta va fi plasat în gamă sub Q4 E-Tron și ar putea fi botezat A2 E-Tron sau Q2 E-Tron. Döllner nu a oferit mai multe detalii despre viitorul model, însă el spune că noua mașină va fi un „concept independent minunat și unic”. Este posibil ca noul model să fie bazat pe platforma MEB, însă acest lucru nu a fost deocamdată confirmat.

Ceea ce știm cu certitudine despre noul model este faptul că acesta va fi lansat oficial în 2027. De asemenea, viitorul Audi electric accesibil ar urma să fie produs la Ingolstadt, în Germania.

via Autocar

Comentarii (3)

  • Dacă-i “accesibil”, nu trebuia sa-l cheme VW sau Skoda?
    Ce faci cu restul gamei dacă doar acest model este accesibil?
    4 6
  • Diana Șosoacă
    Dutz
    Acum te-ai apucat să sancţionezi compasiunea.
    Da' sucit individ ești.
    6 3
  • sa vedem ce va insemna accesibil: una e accesibil pentru clientul tipic de audi, alta e accesibil la modul general.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru