Q2

Joi, 21 Martie | Masini electrice si hibride

Audi va lansa o mașină electrică accesibilă în 2027: va fi „minunată și unică”

Gernot Döllner, CEO-ul Audi, a confirmat oficial că marca germană va lansa un viitor model electric accesibil. Acesta este descris de către șeful companiei ca fiind „minunat și unic”. Lansarea va avea loc în 2027.
Vineri, 23 Februarie | Modele noi

Noutăți pentru Audi Q2: instrumentar digital și ecran central mai mare în standard

Audi a pregătit câteva noutăți pentru modelul Q2. Acestea se rezumă exclusiv în interior, acolo unde Q2 primește un ecran central mai mare și tactil în echiparea de bază, precum și un instrumentar digital în standard.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Audi Q2 și A1 nu vor primi o nouă generație

Potrivit șefului Audi, Markus Duesmann, modelele Q2 și A1 nu vor primi o nouă generație. Constructorul din Ingolstadt vrea să se concentreze pe modele mai mari, care aduc un profit mai consistent.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Audi a prezentat Q2 facelift: noutăți de design și un pachet generos de sisteme de siguranță

Audi Q2 facelift va fi disponibil pentru pre-comenzi începând cu luna septembrie. Modelul producătorului german propune o serie de noutăți la nivel exterior, îmbunătățiri în dreptul sistemelor de siguranță și, la fel ca până acum, unități diesel și benzină.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi

Audi anunță până la 20 de modele noi în 2020: Audi Q2 facelift și noul Q5 Sportback, pe lista premierelor pregătite

Audi Q2 facelift și Q5 Sportback se află pe lista premierelor constructorului german din acest an. Conform oficialilor din Ingolstadt, în 2020 vor fi lansate patru versiuni plug-in hybrid și până la 20 de modele noi.
Luni, 17 Februarie 2020 | Video

Video. Viitorul Audi Q2 facelift, spionat în timpul testelor: SUV-ul producătorului german va avea motorizări mild-hybrid

Audi Q2 facelift va fi prezentat în cursul acestui an, iar unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni. Nemții pregătesc atât modificări de ordin estetic, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Vineri, 06 Decembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul Audi Q2 facelift: SUV-ul producătorului german va fi prezentat în 2020 și avea motorizări mild-hybrid

Audi pregătește o serie de îmbunătățiri pentru actualul Q2. Cel mai mic SUV din gama constructorului german va primi o serie de modificări la nivel estetic și motorizări mild-hybrid la 48V. Zvonurile anunță și o versiune plug-in hybrid.
Joi, 30 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Elon Musk își îndeamnă angajații să muncească mai mult: “Avem mult de recuperat pentru un trimestru de succes”

Tesla mai are “mult de recuperat” pentru a înregistra un trimestru de succes, potrivit unui mesaj transmis de Elon Musk către angajații companiei. Musk a spus recent că Tesla este pe punctul să bifeze un record de livrări în al doilea trimestru din 2019, cu peste 90.000 de mașini.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

Audi Q2 devine cel mai mic SUV din gama mărcii germane: dedicat tinerilor din orașe

Audi a rezolvat problema lipsei unui concurent real pentru Mini Countryman. Noul Q2 devine cel mai mic SUV din gama nemților și le oferă tinerilor multiple personalități de personalizare și o mașină solidă, cu design atipic gamei recente Audi.
Joi, 11 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Familia Q așteaptă un nou membru: Audi anunță noul Q2 printr-o imagine-teaser inedită

Cele trei SUV-uri pe care Audi le are în gamă în acest moment vor deveni patru în acest an. Noul Audi Q2 își pregătește debutul la Salonul Auto de la Geneva, iar germanii folosesc o fotografie de familie pentru a sublinia acest lucru.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | General

Audi vrea să cumpere numele Q2 şi Q4 de la Fiat, dar se loveşte de refuzul lui Marchionne

Audi caută să lanseze mai multe SUV-uri coupe. pe lângă deja confirmatul Q6, vor mai exista şi Q4 şi Q2. Din păcate, numele sunt deja înregistrate de Grupul Fiat, iar Sergio Marchionne se încăpăţânează să nu le vândă.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Audi Q2, confirmat de surse din cadrul mărcii

Potrivit unor surse din cadrul mărcii Audi citate de englezii de la Autocar, marca germană va construi o versiune de serie a SUV-ului Q2, pe care îl va prezenta mâine la Paris.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Iunie 2012 | Modele noi

Audi Q2 - al patrulea Q de la Audi vine la toamnă în formă de concept

Audi îşi extinde gama de modele care pot rula în soft şi off-road cu un nou model. Q2 va reprezenta versiunea înălţată a lui A1.
Luni, 23 Februarie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Alfa Romeo Milano, spionat in timpul testelor

Automarket va prezinta primele fotografii spion cu noul Alfa Romeo Milano, inlocuitorul lui 147.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Frankfurt, Salonul Auto, fotospion, Lancia, Delta, Bravo, 147, Milano
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru