Noutăți pentru Audi Q2: instrumentar digital și ecran central mai mare în standard

de Tiberiu Safta
Vineri, 23.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a pregătit câteva noutăți pentru modelul Q2. Acestea se rezumă exclusiv în interior, acolo unde Q2 primește un ecran central mai mare și tactil în echiparea de bază, precum și un instrumentar digital în standard.

Constructorul german a dezvăluit o actualizare minoră pentru crossover-ul Q2. Noile actualizări vizează exclusiv interiorul modelului. Astfel, Q2 primește acum un ecran central mai mare de 8.8 inch în standard. Bineînțeles, acesta este și tactil și are acum o rezoluție de 1270 x 720 de pixeli.

Sistemul multimedia poate fi controlat și prin comandă vocală. Mai mult, butonul rotativ din consola centrală este acum înlocuit de un spațiu de depozitare.

Cealaltă noutate este reprezentată de instrumentarul digital Audi Virtual Cockpit, disponibil acum în standard chiar și pentru echiparea de bază. Dispare, astfel, instrumentarul analog. Ecranul măsoară 12.3 inch, iar șoferul poate schimba afișajul prin apăsarea unui buton pe volan.

Noul Audi Q2 actualizat va fi lansat pe piață în primăvara acestui an. În Germania, prețul de pornire va fi de 28.600 de euro.

via Audi

Comentarii (1)

  • Mașina asta arata precum o chinezărie. Nu are nicio treaba cu Audi.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru