Informații despre viitorul Audi Q2 facelift: SUV-ul producătorului german va fi prezentat în 2020 și avea motorizări mild-hybrid

de Cornel Șocariciu
Vineri, 06.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi pregătește o serie de îmbunătățiri pentru actualul Q2. Cel mai mic SUV din gama constructorului german va primi o serie de modificări la nivel estetic și motorizări mild-hybrid la 48V. Zvonurile anunță și o versiune plug-in hybrid.

La începutul anului 2016, Audi introducea în gama de SUV-uri modelul Q2. Producătorul german pregătește acum o serie de modificări pentru cel mai mic SUV din gamă, iar viitorul Q2 facelift ar urma să fie prezentat publicului larg în a doua jumătate a anului viitor.

Fotografii au surprins un exemplar de teste în timpul unei sesiuni desfășurate pe drumurile publice din nordul Europei. Conform primelor rapoarte, viitorul Audi Q2 facelift va primi câteva modificări exterioare. Nemții pregătesc spoilere îmbunătățite, faruri cu LED în versiunea standard, praguri laterale noi și o paletă de culori pentru caroserie mai generoasă.

Noile modele dezvoltate de producătorul german sunt echipate cu un ecran tactil pentru controlul sistemului de climatizare. Cu toate acestea, Audi nu a introdus acest sistem pe versiunile facelift lansate în ultimul an, ceea ce înseamnă că și viitorul Q2 ar urma să păstreze actuala configurație. Totuși, designerii producătorului german vor pregăti un ecran central mai mare, un sistem de infotainment îmbunătățit și o variantă nouă a instrumentarului digital de bord Virtual Cockpit.

Gama de motorizări va include unități echipate cu sistemul mild-hybrid la 48V, iar versiunea de top SQ2 va continua să fie disponibilă în oferta nemților.

Totodată, voci apropiate companiei anunță și o variantă cu sistem plug-in hybrid.

Via | Autocar

Comentarii (6)

  • ACE - Craiova
    In acelasi segment, PEUGEOT a reusit sa scoata, un simpatic concurent 100% electric: modelul e-2008, cu autonomie 310 km WLTP si portbagaj de 405 litri......In primavara-vara vor apare deja pe strazile europene primele masini de acest tip....

    AUDI se (cam) chinuie cu acest Q2....
    16 1
  • Adrian M
    2008 ala cu 4 stele euroncap?
    2 11
  • ACE - Craiova
    @ Adrian M

    With safety pack 2019 - exact 5 (CINCI ) stele EURONCAP
    Peugeot 2008

    https://www.euroncap.com/en/results/peugeot/2008/39126
    12 1
  • Sunt "siderat" de acest facelift, mi se pare o "reusita" totala, mai ales ca, in continuare, din spate zici ca-i Polo Crossover cu "cerculete 3d si nu VW 2d".
    4 0
  • Adrian M
    aham, pai atunci si Jeep renegade face 5 stele din 3 cu 2 safety pack...
    nu trebuie sa fiti hateri, atata stele are ca si la Duster ati reactionat negativ la observatia mea ca are doar 3 stele penibile dar nu eu fac testele...
    1 5
  • Bine ca Audi a avut demnitatea sa renute in 2014 la dezastru numit MULTITRONIC...in rest numai de bine!!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru