Q2 facelift

Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Audi a prezentat Q2 facelift: noutăți de design și un pachet generos de sisteme de siguranță

Audi Q2 facelift va fi disponibil pentru pre-comenzi începând cu luna septembrie. Modelul producătorului german propune o serie de noutăți la nivel exterior, îmbunătățiri în dreptul sistemelor de siguranță și, la fel ca până acum, unități diesel și benzină.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi

Audi anunță până la 20 de modele noi în 2020: Audi Q2 facelift și noul Q5 Sportback, pe lista premierelor pregătite

Audi Q2 facelift și Q5 Sportback se află pe lista premierelor constructorului german din acest an. Conform oficialilor din Ingolstadt, în 2020 vor fi lansate patru versiuni plug-in hybrid și până la 20 de modele noi.
Luni, 17 Februarie 2020 | Video

Video. Viitorul Audi Q2 facelift, spionat în timpul testelor: SUV-ul producătorului german va avea motorizări mild-hybrid

Audi Q2 facelift va fi prezentat în cursul acestui an, iar unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni. Nemții pregătesc atât modificări de ordin estetic, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Vineri, 06 Decembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul Audi Q2 facelift: SUV-ul producătorului german va fi prezentat în 2020 și avea motorizări mild-hybrid

Audi pregătește o serie de îmbunătățiri pentru actualul Q2. Cel mai mic SUV din gama constructorului german va primi o serie de modificări la nivel estetic și motorizări mild-hybrid la 48V. Zvonurile anunță și o versiune plug-in hybrid.

Tag-uri similare

Audi, Audi Q2, Q2, audi q2 facelift, q2 facelift, poze spion audi q2 facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru