Video. Viitorul Audi Q2 facelift, spionat în timpul testelor: SUV-ul producătorului german va avea motorizări mild-hybrid

de Cornel Șocariciu
Luni, 17.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi Q2 facelift va fi prezentat în cursul acestui an, iar unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni. Nemții pregătesc atât modificări de ordin estetic, cât și îmbunătățiri pentru interior.

Audi pregătește o serie de îmbunătățiri pentru actuala generație Q2 (foto). Conform primelor informații, SUV-ul va fi prezentat în a doua parte a anului curent, iar nemții vor veni atât cu modificări estetice, cât și cu noutăți la nivelul interiorului.

Zilele acestea, Audi testează prototipurile viitorului Q2 facelift în zona de nord a Europei, iar unul dintre SUV-uri a fost surprins de fotografii spion în timpul unei sesiuni.

Conform primelor rapoarte, Audi Q2 facelift va avea spoilere modificate, o versiune de bază cu faruri cu LED, praguri laterale noi, prize de aer îmbunătățite și o paletă de culori mai bogată.

Noile modele dezvoltate de Audi sunt echipate cu un ecran tactil pentru controlul sistemului de climatizare. Cu toate acestea, nemții nu au introdus acest sistem de comandă pe versiunile facelift lansate în 2019, ceea ce înseamnă că și viitorul Q2 facelift ar urma să păstreze actuala configurație cu butoane fizice. Totuși, designerii Audi vor pregăti un ecran central mai mare, un sistem de infotainment îmbunătățit și o versiune nouă a instrumentarului digital de bord.

Gama de motorizări va include și unități echipate cu sistemul mild-hybrid la 48V.

Versiunea SQ2 nu dispare din gamă, în timp ce voci apropiate companiei anunță și o variantă cu sistem plug-in hybrid.

Via | Motor1

Comentarii (3)

  • @Cornel

    Revin cu întrebarea de pe un alt articol.

    De ce nu publicați și imaginile sub camuflaj cu Sandero și, mai nou, chiar și cu noul Logan? Aveți cumva o înțelegere cu Dacia în privința asta cam cum a fost cu Duster? Pentru că văd că alte modele sub camuflaj le postați, dar Dacia nu.
    2 0
  • @Moldovean: Clipurile video de acest gen sunt publice pe Youtube si pot fi preluate pe orice site. In schimb, imaginile sub camuflaj cu orice model sunt, de cele mai multe ori, proprietatea intelectuala a fotografilor care le-au realizat. Prin urmare, nu avem dreptul de a folosi aceste imagini.
    5 0
  • @daniel

    Mulțumesc pentru răspuns!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru