Elon Musk își îndeamnă angajații să muncească mai mult: “Avem mult de recuperat pentru un trimestru de succes”

de Paul Cosma
Joi, 30.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla mai are “mult de recuperat” pentru a înregistra un trimestru de succes, potrivit unui mesaj transmis de Elon Musk către angajații companiei. Musk a spus recent că Tesla este pe punctul să bifeze un record de livrări în al doilea trimestru din 2019, cu peste 90.000 de mașini.

Tesla a publicat la sfârșitul lunii aprilie raportul financiar pentru primele trei luni ale anului, în care se menționa că producătorul american de mașini electrice are o rezervă de numai 2.2 miliarde de dolari, în urma unor pierderi de 700 de milioane de dolari.

Elon Musk susținea că Tesla va rămâne fără bani în următoarele 10 luni în cazul în care nu aplică măsuri radicale de reducere a costurilor.

Musk spune acum că angajații săi mai au “mult de recuperat” pentru ca Tesla să înregistreze un trimestru record. Tesla ar fi pe punctul să bifeze un record de livrări în al doilea trimestru din 2019, cu peste 90.000 de mașini, potrivit informațiilor prezentate recent de Elon Musk într-un document intern.

“Pe fondul unei cereri puternice, mai avem mult de recuperat pentru ca livrările noastre să fie la un nivel record în acest trimestru (n.a aprilie-iunie). Dacă lucrăm bine, trimestrul al doilea va fi un record istoric pentru Tesla și o victorie frumoasă,” a spus Elon Musk.

Potrivit documentului obținut de agenția de presă, livrările Tesla din acest trimestru ar urma să depășească 90.700 de unități, performanță ce fusese obținută în ultimele trei luni din 2018.

În același document se arată că Tesla are un ritm de producție de 900 de unități Model 3 pe zi, fiind aproape de obiectivul declarat de 7.000 de mașini pe săptămână.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Stirea care conteaza cu adevarat: https://electrek.co/2019/05/26/tesla-start-selling-standard-range-model-3-locked-features/
    Stirea cu care automarket ne plictiseste: https://www.reuters.com/article/us-tesla-deliveries/tesla-ceo-urges-employees-to-catch-up-to-hit-delivery-record-idUSKCN1SZ2KR
    2 0
  • Edikkk
    Dl Elon Musk are câteodată discursuri tipice CEO să muncim mai mult pentru aceiaşi bani pentru binele acţionariatului
    .. Bleahhh
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru