Audi Q2 - al patrulea Q de la Audi vine la toamnă în formă de concept

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 19.06.2012
Audi îşi extinde gama de modele care pot rula în soft şi off-road cu un nou model. Q2 va reprezenta versiunea înălţată a lui A1.

Fanii gamei Q a celor de la Audi - formată deocamdată din trei SUV-uri de mărimi diferite - au motive de bucurie. Conform unor informaţii apărute în presa auto mondială, constructorul din Ingolstadt pregăteşte în această toamnă lansarea unui concept din care va deriva cel de-al patrulea membru al liniei de modele destinate rulării off-road.

Este vorba de noul Audi Q2, care va intra în gamă sub actualul Q3 şi va reprezenta un concurent direct pentru Mini Countryman pe zona premium şi Nissan Juke şi Opel Mokka în zona mărcilor de volum. Modelul va fi montat ca o versiune SUV a lui Audi A1, deci va intra în segmentul mic şi va fi produs pe aceeaşi platformă cu viitoarea generaţie Skoda Yeti.

Conform primelor informaţii, prototipul din care va deriva noul Audi Q2 - unul cu doar trei uşi - va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris. Versiunea de serie nu va apărea însă pe piaţă mai devreme de anul 2014.

via TMR

Taguri: Audi, Audi Q2, Q2

Comentarii (1)

  • Chiar nu este nevoie (Q3,Q5,Q7)...
    Q2 va fi un fel de A1 4X4 ?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru