Centura București: licitație pentru construirea a cinci pasarele pietonale

de Paul Cosma
Duminica, 12.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit o ofertă la licitația pentru construirea a cinci pasarele pietonale pe Centura Capitalei, între DN1 și DN1A. Oferta a fost depusă de o asociere condusă de clujenii de la Transferoviar Grup, care operează și trenuri pe ruta București Nord - Aeroport Otopeni.

CNAIR a lansat pe 18 august licitația pentru montarea celor cinci pasarele pietonale pe centura Municipiului Bucuresti. Valoarea estimată a lucrărilor este de 11,39 de milioane lei. 

Potrivit publicației economica.net, Transferoviar Grup (Cluj) și SSAB AG (Bacău) au depus o ofertă împreună, care urmează să fie evaluată până pe 7 octombrie, conform calendarului actual din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). 

Contractul se va derula astfel:

1. Durata de realizare a serviciilor de proiectare:

Faza I: Proiect pentru Autorizația de Construiere (PAC) – 6 luni de la emiterea ordinului de începere pentru faza PAC;

Faza II: Proiect Tehnic de Execuție (PTE) – 3 luni de la emiterea ordinului de începere pentru faza PTE;

Faza III: Asistență Tehnică pe toata durata de execuție a lucrărilor până la admiterea recepției la terminare a lucrărilor fără obiecții și dupa caz a remedierilor pe perioada de garanție, până la recepția finală.

2.

Durata de execuție a lucrărilor: Faza IV: Execuție lucrări – 6 luni de la emiterea ordinului de începere pentru execuție lucrări

3. Perioada de garanție a lucrărilor, pentru fiecare lot: 60 luni de la încheierea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor fără obiecțiuni.

Licitația vizează servicii de proiectare fazele PAC + PTE + AT și execuție lucrări pentru obiectivul: Pasarele pietonale pe centura Municipiului București, între DN 1A – DN 1, Lot 1 – km 68+230; Lot 2 – km 68+480; Lot 3 – km 69+730; Lot 4 – km 70+285; Lot 5 – km 71+305. 

Via economica.net

Comentarii (2)

  • mircea badea
    incredibil..astea trebuiau sa apara intr-o dimineata.

    sa vezi ca le ia 5 ani pana termina...si intr-o luna le ia vantul apoi..asa ceva...
    4 1
  • Catalin
    Dedicatie pt gruparea de la Cluj, pe ce mai cheltuim bani, pe pasarele pietonale. Vin refugiații afgani, pietoni din născare, cu capritele pe pajistile noastre și ar vrea sa treacă pe partea cealaltă. Semafor nu, trecere pietoni nu, atunci o pasarela pentru alegerile 2024 ar fi soluția ideala
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru