Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda este aproape gata. A fost asfaltat în întregime

de Alexandru Monenciu
Vineri, 29.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, cu o lungime de aproximativ 25 de kilometri, este aproape gata. Întregul tronson a fost deja asfaltat, stadiul fizic al lucrărilor fiind acum la 90%.

Contractul pentru construirea lotului 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, cu o lungime de 24.3 kilometri, a fost semnat în 2014. Uite că după 7 ani, acest tronson de drum este aproape gata și are toate șansele să fie dat în folosință până la finalul anului.

Stadiul lucrărilor a ajuns la 90%. Întregul tronson a fost deja asfaltat, iar pe multe porțiuni se lucrează la montarea ultimelor parapete și trasarea marcajelor. Odată cu deschiderea acestui lot, vor fi dați în folosință alți 4.5 kilometri de autostradă de pe loturile adiacente, care nu putea fi utilizați până acum.

La Oiejdea, din cauza alunecării de teren din zonă, circulația se va desfășura pe un singur sens (circa 200 de metri). Asfaltul a fost deja turnat pe un sens de circulație.

Se mai lucrează la nodul rutier de la Teiuș, dar și în zona subtraversării drumului județean DJ107E, în apropiere de Aiud. Deschiderea acestui lot 2 înseamnă darea în trafic a întregii autostrăzi A10, cu o lungime totală de 70 km, care leagă A1 (Sebeș) de A3 (Turda).

via HotNews.ro

Comentarii (5)

  • Mircea Badea
    astea-s glume? 7 ani 90% 24km?!! ce garcea vegheaza tunul asta?
    10 3
  • Ete ca se poate și fără drula
    10 15
  • Am înțeles...după unii drulă e de neînlocuit...un fel de cel mai iubit fiu al poporului...
    8 9
  • @dCi, cap de pluta, de cand a fost numit Drula ministru la Ministerul Transporturilor, de atunci au inceput sa se miste si lucrurile.
    10 11
  • “ministru la Ministerul Transporturilor”... asta spune multe despre tine...răutatea și invidia e boala grea...
    7 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru