Autostrazi

Vineri, 05 August 2016 | Intern

Un nou "succes" al construcţiei de autostrăzi: un pasaj de pe Lugoj - Deva are înălţimea prea mică

Un pasaj de pe autostrada Lugoj - Deva care trece pe deasupra unui drum naţional are o înălţime mai mică decât cea prevăzută în contract şi nu permite trecerea camioanelor pe sub el.
Joi, 21 Iulie 2016 | Intern

Fără autostrăzi noi în 2016: un singur tronson dintre cele 8 în execuţie va fi finalizat, dar nu se va putea circula pe el

Un singur tronson de autostradă dintre cele 8 aflate în prezent în stadiu de execuţie poate fi terminat până la sfârşitul anului, însă nu se va putea circula pe el.
Marti, 31 Mai 2016 | Intern

Prima autostradă "în regie proprie": segmentul Sibiu - Orăştie va fi redat în folosinţă în septembrie după lucrări de reparaţii realizate de stat

Autostrada Sibiu - Orăştie, care a fost închisă din cauza surpării unei porţiuni de 200 de metri, va fi redeschisă traficului în septembrie, după finalizarea reparaţiilor realizate de Compania Naţională de Autostrada şi Drumuri Naţionale.
Joi, 05 Mai 2016 | Intern

Mai bine mai târziu decât niciodată: încep lucrările pentru 37 de kilometri de autostradă pe tronsonul Ogra - Câmpia Turzii din cadrul A3

Lucrările la trei tronsoane de autostradă cu lungimea totală de 37 de kilometri de pe A3 Bucureşti - Borş sunt pe punctul de a începe şi ar trebui finalizate cel târziu în septembrie 2017.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Intern

De ce ne stricăm maşinile în trafic: jumătate dintre drumurile asfaltate din România au durata de serviciu depăşită

Aproximativ jumătate dintre drumurile asfaltate din România au durata de serviciu depăşită, în timp ce lungimea drumurilor naţionale cu 6 benzi este de numai 22 de kilometri.
Joi, 07 Aprilie 2016 | Intern

Autostrada Transilvania, mai aproape de realitate: contractul pentru ultimul lot a fost semnat

Autorităţile au semnat contractul pentru construcţia segmentului de autostrada Iernut - Cheţani cu o lungime de 18 kilometri din cadrul autostrăzii Transilvania. Lucrările vor dura un an.
Joi, 17 Martie 2016 | Intern

Mai puţină birocraţie: autostrăzile vor fi construite cu până la doi ani mai repede

Durata de construcţie a unei autostrăzi se va micşora cu până la doi ani după ce Guvernul a eliminat numeroase obstacole birocratice în obţinerea autorizaţiilor şi avizelor.
Miercuri, 09 Martie 2016 | Intern

Promisiuni electorale: primele două tronsoane din autostrada Sibiu - Piteşti ar putea fi inaugurate în 2019

Tronsoanele Piteşti - Curtea de Argeş şi Sibiu - Câineni din cadrul autostrăzii Piteşti - Sibiu ar putea fi deschise traficului în 2019, înainte ca întregul drum să fie finalizat în 2021.
Marti, 09 Februarie 2016 | Intern

După "faptă", şi răsplată: CNADNR acordă bonusuri de 21 de milioane de lei, deşi a inaugurat doar 46 de kilometri de autostradă

Compania Naţională de Autostrăzi vrea să acorde angajaţilor bonusuri de 21 de milioane de lei, deşi anul trecut a reuşit contra-performanţa de a inaugura doar 46 de kilometri de autostradă şi de a închide un lot de 22 de kilometri.
Joi, 04 Februarie 2016 | Intern

Autostrada fisurată: Orăştie - Sibiu a crăpat pe încă 300 de metri, deşi este închisă traficului

Autostrada Orastie-Sibiu tinde să devină coşmarul autorităţilor: o porţiune de 300 de metri din apropierea zonei care a fost demolată suferă de crăpături, deşi a fost închisă traficului de anul trecut.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | Intern

Contractul pentru autostrada Sibiu - Piteşti rămâne în vigoare: "Lucrările pot fi terminate în 2021"

Autorităţile par că se joacă cu termenul pentru finalizarea autostrăzii Sibiu - Piteşti. Chiar dacă finanţarea europeană a proiectului este în pericol, Ministerul Transporturilor susţine că autostrada ar putea fi inaugurată în 2021.
Luni, 25 Ianuarie 2016 | Intern

Parada cifrelor: România ar trebui să aibă încă 95 de kilometri de autostradă în 2016, cei mai mulţi pe traseul Sibiu - Nădlac

România şi-a planificat inaugurarea a 95 de kilometri de autostradă în 2016. Deloc surprinzător, cei mai mulţi sunt de pe traseul Sibiu - Nădlac.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Ianuarie 2016 | Intern

Noi facilităţi pe autostrada Bucureşti - Ploieşti: 3 spații pentru servicii şi 3 parcări de scurtă durată vor fi construite în 6 luni

Trei spaţii de servicii şi trei parcări de scurtă durată vor fi construite în termen de şase luni pe autostrada Bucureşti - Ploieşti.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | Intern

Cum să îngropi autostrada spre munte: statul a respins toate ofertele pentru Comarnic - Braşov

Şansele ca România să aibă o autostradă Bucureşti - Braşov au scăzut dramatic după ce statul a respins toate ofertele depuse pentru studiile de fezabilitate pentru sectorul Comarnic - Braşov.
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Intern

Mai avem de aşteptat: patru autostrăzi care leagă Timişoara de Sibiu, amânate pentru 2018

Patru autostrăzi care ar trebui să facă legătura între Timişoara şi Sibiu au fost amânate pentru 2018, deşi ar fi trebuit inaugurate în cursul anului 2016.
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Intern

Se pregătesc taxe pe autostrăzile Bucureşti - Piteşti şi Bucureşti - Constanţa, după lucrări de reabilitare

Autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti şi A2 Bucureşti - Constanţa vor fi reabilitate, iar companiile private care vor reface drumurile vor putea impune taxe pentru şoferi. Din plan face parte şi construcţia centurii de sud a Bucureştiului.
Marti, 12 Ianuarie 2016 | Intern

Autostrada Sibiu - Piteşti, în pericol: toate lucrările de până acum trebuie refăcute pentru a obţine finanţare europeană

Consultantul Uniunii Europene recomandă refacerea studiilor de fezabilitate realizate pentru autostrada Sibiu - Piteşti pentru ca România să obţină fonduri nerambursabile.
Duminica, 10 Ianuarie 2016 | Intern

Previzibil, avem un nou termen pentru autostrada Sibiu - Piteşti: 2023

Chiar credeaţi că lucrările la autostrada Sibiu - Piteşti vor fi terminate în 2020? Autorităţile ne "liniştesc": cel mai important proiect de infrastructură ar putea fi gata abia la sfârşitul anului 2023.
Miercuri, 30 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada Bucureşti - Ploieşti: trei benzi pe sens şi trotuare pietonale pentru primii 3 kilometri din Capitală

Cei 3 kilometri de drum care vor lega Bucureştiul de Autostradă A3 vor avea trei benzi pe sens, trotuare şi sistem de iluminare. Lucrările ar trebui finalizate în 2017.
Marti, 29 Decembrie 2015 | General

Noi n-avem autostrăzi pentru maşini, dar Germania a inaugurat prima autostradă pentru biciclişti

Germania devine a treia tara cu autostradă pentru biciclişti după inaugurarea primilor 5 kilometri din cadrul unui proiect de 100 de kilometri care va conecta 10 oraşe şi 4 universităţi.

Tag-uri similare

China, Autostrazi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru