Autostrazi

Sambata, 19 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada Sibiu - Piteşti va avea 9 tuneluri, dintre care unul de aproape 3 kilometri

Autostrada Sibiu - Piteşti va trece prin Curtea de Argeş, va face legătura cu Râmnicu Vâlcea şi va avea nu mai puţin de 9 tuneluri, dintre care unul de 2.8 kilometri.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Intern

Rugăminţile Ford se fac auzite? Autorităţile promit finanţare pentru autostrada Piteşti - Craiova

Proiectul de buget al Ministerului Transporturilor prevede alocarea unor sume de bani inclusiv pentru autostrada Piteşti - Craiova solicitată insistent de Ford.
Vineri, 11 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada Timişoara - Lugoj ar putea fi inaugurată în decembrie 2015, fără însă ca refugiile să fie finalizate

Un segment de 25 de kilometri de autostradă care va lega Timişoara de Lugoj este aproape gata şi ar putea fi inaugurat în decembrie 2015, cu 7 luni mai devreme decât prevede contractul, însă fără ca spaţiile de refugii să fie terminate.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Intern

Şeful autostrăzilor a fost dat afară. "Vom investi banii eficient"

Narcis Neaga a fost demis din fruntea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi va fi înlocuit temporar de directorul interimar al reţelei de metrou din Bucureşti, înainte de instalarea unui management privat.
Luni, 07 Decembrie 2015 | Intern

Proiectele de autostrăzi primesc mai puţini bani în 2016: "Lucrările vor fi sistate cu consecinţe dezastruoase"

Autostrăzile A1 Lugoj - Deva şi A 10 Sebeş - Turda au primit finanţări insuficiente în cadrul bugetului statului pentru 2016, astfel că finalizarea acestora la finalul anului viitor a devenit incertă.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | Intern

Guvernul visează frumos: autostrăzile Comarnic - Braşov şi Piteşti - Craiova, printre priorităţile României pentru 2035

Autostrăzile Comarnic - Braşov, Piteşti - Craiova şi una care să lege Bucureştiul de Moldova se numără printre priorităţile României pentru anul 2035.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Intern

Un nou Guvern, noi promisiuni: autostrada Sibiu - Piteşti şi una care leagă Moldova de Transilvania au devenit prioritare

Autorităţile afirmă că în cadrul bugetului pentru 2016 vor aloca bani pentru începerea lucrărilor la Autostrada Sibiu - Piteşti, dar şi că vor lega Moldova de Transilvania printr-un astfel de drum rapid.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | Intern

Construcţia de autostrăzi, în pericol? Bugetul pentru 2016 ar putea fi redus cu peste 40%

Proiectele majore de infrastructură, inclusiv construcţia de autostrăzi, ar putea avea de suferit în 2016 dacă bugetul Ministerului Transporturilor, în scădere cu 41.3%, va fi aprobat de noul guvern.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Intern

Pasajul de la Ciurel trebuie demolat. Acesta a fost construit în proporţie de 40% şi face legătura cu Autostrada A1

Pasajul de la Ciurel care va face legătura cu Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti trebuie demolat, întrucât lucrările au loc pe baza unei autorizaţii de construcţie emisă ilegal. Pasajul a fost deja construit în proporţie de 40%.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Intern

Efectul autostrăzilor demolate: anchetă penală pentru lipsa de verificare a lucrărilor

Compania Naţională de Autostrăzi este suspectată de fapte penale cu privire la modul în care a supravegheat lucrările la Autostrada Orăştie - Sibiu şi la refuzul de a rezilia contractul în ciuda semnalării unor probleme.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Intern

Încă 25 de kilometri de autostradă: tronsonul Timişoara - Lugoj ar putea fi inaugurat în decembrie 2015

Şoferii vor putea circula neîntrerupt pe autostradă de la Nădlac la Lugoj dacă autorităţile îşi vor îndeplini planul de a deschide circulaţiei în decembrie 2015 tronsonul Timişoara - Lugoj cu o lungime de 25 de kilometri.
Marti, 10 Noiembrie 2015 | Intern

Se îngroaşă gluma: România ar putea demola încă o secţiune de autostradă: Lugoj - Deva

Autostrada Lugoj - Deva va fi închisă traficului, iar un segment al acesteia va fi demolat şi refăcut în totalitate din cauza calităţii precare a materialelor de construcţii, potrivit unor surse ale autorităţilor. Vestea vine la scurt timp după închiderea din acelaşi motiv a Autostrăzii Orăştie - Sibiu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Octombrie 2015 | Intern

Adio, sare şi nisip! Drumurile naţionale şi autostrăzile vor fi deszăpezite cu clorură de calciu

Drumurile naţionale şi autostrăzile vor fi curăţate de zăpadă şi gheaţă cu clorură de calciu şi alte substanţe chimice începând din iarna 2016-2017, întrucât sunt mai eficiente decât sarea şi nisipul.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Intern

Noua variantă de Master Plan de Transporturi transformă Sibiu-Piteşti în autostradă

Reprezentanţii Guvernului României au prezentat o nouă variantă a Master Planului de Transporturi. Aceasta prevede ca traseul Piteşti - Sibiu să fie autostradă încă de la inaugurare.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Intern

România va avea 56 de kilometri de autostradă noi la finalul anului curent

Reducerea plăţilor la o treime din valorile din 2013 a dus la un bilanţ nefericit pentru România în materie de autostrăzi, doar 56 de kilometri urmând să fie inauguraţi până la finele anului curent, mai puţin de jumătate faţă de câţi au fost finalizaţi anul trecut.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Intern

Guvernul a tăiat un miliard de lei din bugetul destinat cofinanţării construcţiei de autostrăzi

Guvernul României a programat o şedinţă specială pentru votarea unei rectificări bugetare care implică, printre altele, reducerea cu un miliard de lei a bugetului pentru construcţia de autostrăzi.
Vineri, 22 August 2014 | Intern

Masterplanul pentru transporturi al României, programul esenţial pentru finanţarea europeană a autostrăzilor, întârziat până în decembrie

Autorităţile au anunţat că vor finaliza şi prezenta Masterplanul General pentru transporturi în decembrie. Fără acesta, Uniunea Europeană nu poate să ne acorde finanţări nerambursabile pentru construcţia de autostrăzi.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Intern

Plan autostrăzi: România ar trebui să aibă 3.700 kilometri de autostradă în 2022

Cu o săptămână înainte de termenul limită de prezentare, Ministerul Transporturilor a prezentat într-un cadru restrâns planul pentru viitoarele autostrăzi ale României, în vederea solicitării de finanţare europeană pentru acestea.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Intern

Ultimul segment al autostrăzii Sibiu-Orăştie va fi finalizat în luna noiembrie

Lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie, ultimul necesar completării traseului de 92 de kilometri, va fi dat în folosinţă până la finele lunii noiembrie, promite Dan Şova, Ministrul Transporturilor.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Intern

Autostrada Bucuresti-Constanţa va primi perdele forestiere împotriva viscolului

Autorităţile vor instala o perdea forestieră pe tronsonul Cernavodă-Feteşti al Autostrăzii A2. Primul tronson va avea o lungime de 11 kilometri şi o grosime situată între 11 şi 30 de metri, pentru protecţia împotriva viscolului.

Tag-uri similare

China, Autostrazi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru